Sziasztok!

Margitka!
Itt is nagyon meleg van, éppen néztem árnyékban 35 fok volt. Szépen érik minden a ribizli egy fáról leszedve elég sok lett. Hű de guszta az uborka, milyen finom is lehet látni rajta. Ilyen frissen a nagyon finom!
Nekem is a barackot majd a jövő héten kedden hozzák, rendeltem 10 kg. Remélem abból azért lesz egy pár üveg lekvárom.
Volt még gyümölcslevesünk mert jó sokat csináltam, Milánói makaróni van másodiknak, aztán káposzta is van.
Már elindultak a gyerekek is, lassan itt lesznek. Laciék nem jönnek mert Tamás ballagtat, majd csatlakoznak ha tudnak jönni.
Tegnap a barátnőmet látogattuk meg, még mindig vannak vizsgálatok, de nagyon szúr a mellkasába, és a nyakába.
Ma délelőtt takarítás volt és én is mostam.
Levente is 28.-án tartja a névnapját és így egyszerre van a fiúknak a László névnappal együtt.
Lia!
Köszönöm a nevében! Ha úszik az unokád, akkor nem nagyon hiányzik otthon a medence! Itt vannak egész nyáron az unokák, mi nem visszük a strandra a gyerekeket, itt nincs strand de ha lenne akkor sem.
Ki is van használva itt a medence egész szeptemberig. Ma is 30 fokos volt a víz, annyira jó benne lenne ilyen nagy melegben.
Ancsa!
Sajnálom a cicát, de nagyon veszélyes volt az úton átjárni a másik oldalra! Régen volt itt is mikor még a gyerekek kicsik voltak és nekünk is az úton ütötte el az autó.
Szép a lekvárod színe Neked is, ügyes vagy!