Sziasztok!
Margitka!
Reggel csak bekukantani volt időm,mert mentünk megint vásárolni, amik lemaradtak a listáról!
Sajnálom, hogy megfájdult a derekad, jobbulást kívánok Neked!
Itt megint esik az eső, a palántám még mindig nincs elültetve. Remélem már holnaptól jön a jó idő és a helyére kerül.
A gyerekekkel is sokat beszélgettünk, egyeztetés volt mikor tudunk találkozni. Van három szülinap, négy névnap és 29-én lenne megtartva ha mindenkinek jó. Nekünk mindegy csak tudjak készülni azért fontos.
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok!
A fiam egyedül azért jönne, kicsit kikapcsolódás lenne ha nem jönnek a gyerekek most. Aztán a gyerekektől nem lehet beszélgetni, mindig van valami mondandójuk!
A kerékpártúra innen fog indul, Pestről vonattal jönnek eddig a gyerekek és ide is fognak visszaérni. 200 km lesz a túra megint. Levente már itt lesz nálunk akkor itt csatlakozik hozzájuk, ez juliusban lesz.
Ancsa!
Nektek holnapra jó készülődést, érezzétek jól magatokat. Biztos minden jól fog sikerülni, jó szórakozást! Én imádok táncolni, sajnos nem tudtam mert a férjem mindig zenélt. Idegennel meg nem nagyon szerettem, igaz a férjem ismerősei voltak, de nem mindegyiket ismertem, így inkább nem mentem.