Jó reggelt mindenkinek!
Itt sötét van,borús és esik az eső,vihar,dörgés nem volt,csak egyszerűen eleredt és esik...
Reggel épp csak egy lecsót főztem és sütöttem mellé kolbászt,én nem szeretem belefőzve.Egy kevertet is összedobtam,de nagyon korán ébredtem megnt fél 5 fele,megszokás,pedig ma nem kellett volna,és álmos is vagyok..reggeliztünk és visszabújtunk a hálószobába,netezni,tv-zni,bár még az ágyneműt is lecseréltem,és megy a mosógép,Laci pedig áthordott a szomszédból valami faanyagot,amit tegnap kaptuk,de ma nem csinálunk semmit...megállapítjuk folyton,hogy öregek vagyunk mi már ehhez...erre a jövő hét még zsúfoltabbnak tűnik...hétfőn,kedden ügyintézés van,szerdán leánybúcsú,csütörtök munka,péntek lakodalom,délután a templom,este az étterem,nem is tudom szombaton hogy megyek ki a céghez...szerintem sehogy...még ezt is el kell rendezzem,hogy szóljak ahova nem tudok menni,a cég,az minden reggel meg lesz...már elfáradtam ahogy felsoroltam...
Közben nagyon mérges vagyok,mert valami megint összecsípett éjjel,pedig van riasztó is bedugva mellettem a csatlakozóba és esténként be is fújom a szobát,becsukok mindent,hogy pusztoljon minden repülő vagy mászó csípős akármi...mégis reggelre tele lettem csípéssel és csúnyán bedagad napokig mindig...és persze viszket.nem is tudom hogy veszek fel majd ruhát,aztán díszelegjek a csípéseimmel.Perse befújtam és bekentem,fertőtlenítettem,borogattam,aloe verát meg kövirózsacseppet is raktam rá...csak remélem, hogy a hét végre nem leszek tele piros ,dagadt bökökkel....Ezek még csúnyábbak mint a tavalyiak,nem tudom miféle mutáns szúnyog lehet, de még fel is sebzett,ahol kidörzsölte a blúzom..