Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Tegnap megint kínlódás volt a netünk, mert nem tudtam elküldeni amit írtam! Délután öt órától, megint próbálkoztam hétig, de utána már nem volt türelmem.
Itt is dörgések, villámlások voltak és jó nagy eső esett. Még most is esett egy adag az előbb.
Neked már megint szépen gyűlik a télire való! Guszta a dzsem az üvegben, nagyon fincsi lehet.
Én is ilyen petrezselymet ültettem most, itt is szép nagyok már a levelei.
Sárgabarackot szeretnék venni lekvárnak, figyelem hogy itt helyben hol van eladó. Ha nincs bemegyünk Miskolcra a piacra, ott biztos nagyobb választék van.
Ma nem kell főzni még, maradékokat eszünk.
A szemészetre mentem pénteken, de nem volt a doktornő aki műtött. Meg kell mutassam a szememet, mert ott is volt ütés és kicsit furcsának érzem. Még nem tudják lesz-e rendelés a héten. Kenni kell "Fekete nadálytő" krémmel, jobb tőle szerintem használ, meg a fagyóból veszek ki rá hideget.
Azóta már biztosan ott vannak a redőnyösök és tudnak dolgozni. Nagyon jó mindkét fiamnál is távirányítós redőnyök vannak. Ha nincsenek otthon, akkor is időpontra állítják be és este leenged, reggel felhúzza. Minden a falba van beépítve.
Ancsa!
Nagyon kreatív vagy, ügyesen megcsináltad a ládákat! Hasznosítva van minden! Nagyon jól mutat a helyén, igazán szép az udvar!