Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét most fogok főzni egyet, mert ebéd után nem főztem.
Csak most jutottam el, hogy benézzek egy kicsit. Jó fárasztó napok után vagyunk. Csütörtök, péntek, szombat Miskolc és itt helyben a sebészet. A férjemnek vizsgálatokat kell készíteni, a kardiológián minden rendben van. Én meg a sebészeten kötöttem ki, de nagyon jó hogy elmentünk. Röntgenre is elküldött, és azt mondta nem szilákosan tört a fejem csak zúzódás van, nem is merem megmutatni milyen. A bal szemem felett tiszta lila, sárga, a homlokomon látni, de a többi a hajam közt van. Olyan mintha koszos lenne a fejbőröm. Pihenni kell, sok folyadékot inni, és kenőccsel kenni, hideget tenni rá, hogy felszívódjon. Kérdezte, hogy miért csak most mentem! Mert a család és ismerőseim mondták mégis csak meg kellene mutatni! Egyébként jól csináltam, mert hideget tettem rá azt mondta. A férjem mondta is ugye, hogy csak kellett volna mentőt hívni!
Ja és mondta munka csak öregesen! Hát ha én tudnék lassítani, az jó volna!
Már olyan fáradtak voltunk, hogy a Media Márkt-ba a postán a kitöltött lottónkat ott hagytuk. Mondtam a férjemnek menjünk vissza, de azt mondta az már nem lesz meg, így nem mentünk. Nem tudtam nyugodni éjjel, reggel mondtam valami nem hagy nyugodni, csak be kellene menni. Nagy nehezen rászedtem és még jó hogy bementünk. Vannak még tisztességes emberek ebben a rohanó világban! Meg is lepett de főleg a férjemet, mert eltették. Na ha lesz rajta találat akkor bemegyünk megint mondtuk!
Nagyon sok borsó lett megint, milyen finom leves lesz belőle. Az eper is szép nagyok, biztos finom az íze. Jó ez a pogi, nem vettem még, de ki fogom próbálni.
Lia!
Örülök, hogy minden rendben a férjeddel és mehet kezelésekre. Tegnap éjjel itt is nagy vihar volt, egy kicsit leverte a barackot is. Finom ebédet főztél mára!
Ancsa!
Örülök, hogy bejött ez a munkahely Neked! Most már meg is nyugodhatsz! Milyen jó, hogy a főnöködtől is dicséretet kaptál!