Válasz: Társalgás
Oké Zsuzsa, mindjárt megcsinálom! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Zsuzsa!
Most már teljes értékű tag vagy! 
Akkor most megkérlek, ha egymás után írunk, vagy kevesen vagyunk épp itt, akkor nem kell rákattintani mindig a"Válasz"-ra, mert akkor túl sok lesz az ismétlés... Ezt akkor célszerű használni, ha egy régebbi hozzászólásra akarsz válaszolni. 
Most már teljes értékű tag vagy!
[/quot De jóóóóó! Köszönöm szépen! ![]()
Nagyon szívesen! ![]()
Mára én el is köszönök, megyek fürödni... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Rendben van, ezért írtam, hogy még nem igazán értem a rendszert, de majd csiszolódom, legalább is próbálkozom.
Szép reggelt mindenkinek!
Mi már túl vagyunk az első kávén. Mostanában én főzöm , és apa és mama ágyba kapják.
Zsuzsa! Üdvözöllek! Örülök neked! Annál is inkább , mert én szerettem Komáromot mikor még arra laktunk. Lesz miről beszélgetnünk.
Jó lett a diós csiga, és mivel jó későn lett kész, így ma lesz reggelei a fiuknak, nem ették meg este.
A mai program : kert. Takarítjuk a fólia bordát, ki kell húzgálni a paradicsomot, meg a gazt. Ez a kertészek keresztje, amit tavasszal befele tömködtem a földbe, azt most kifele húzgálom.Igaz , ezalatt a 4 hónap alatt jó pár rekesz paradicsomot leszedtünk róla, hálás vagyok a természetnek érte.
Szorgalmas jó napot kívánok mindőtöknek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Itt ma reggel már kicsit kellemesebb a levegő, 15 fok van... Én mindig a számítógép nyitáskor iszom a kávémat, amit ma is a férjem főzött meg... Hagyom, mert olyan lelkes.. Míg ő lejön főzni, addig én fent beágyazok... és jövök az illatra.
Klári!
A mama ott lakik nálatok már? Ő hogy van? 
A befőzőparadicsomot már nekünk is lehetne lassan kitépni, mert csak imitt-amott van egy-egy piros szem.... szerencsére az idén vetettünk, apró fürtös ovális paradicsomot is, ez jól bevált, nagyon finom az íze, és úgy tűnik még szépen terem... Mindjárt rakok be fotót róla a kertes topikba!
Ti a krumplit mikor szeditek ki a földből?
Aki még nem ivott, hoztam ide is kávét:

Sziasztok!
Ideértem végre, ez annyit jelent hogy pihi van egy cseppet. Igaz a kávé egy kissé kihűlt, de én így is szeretem.
Olvasom hogy Ti is serénykedtek. Én mostam pakoltam és közben spenótot csináltam ebédre, zsömibe sült sajtos tojással teljes kiőrlésű zsömiből, és annak a kivájt belsejével sűrítem a spenótot.
Most gyorsan eszem és elfutok a városba laboreredményekért.
Én is üdvözöllek Klári! Te merre laktál mifelénk? Milyen érdekes, mert én is kötődöm Orosházához. Anyukám testvérei ott éltek/élnek. Igaz már csak nagynéném él az is Kardoskúton. Minden évben meglátogatjuk egyszer - kétszer.
Vége a pihinek rohanok, mert 2 fele csomagot is várok.
Szerbusztok!
Pihenő. Végül is tojás leves lesz ma az ebéd, meg eltettem főni egy darab sonkát, ha megpuhul felszeletelem, és megpirítom. Tört krumpli lesz hozzá. Ez elég kiadós a tojgli leves után.
Margitka! Anyukám velünk él. Vannak problémáink. De nem tudok mit csinálni vele. A generációs problémáink szigorúan jelentkeznek. Fizikailag nagyjából jól van ,
Zsuzsa!
Mi Süttőn és Lábatlanon laktunk, még 1985 tájékán. Úgy látom , te is az a nyugdíjas vagy, akinek sosincs szabad ideje.:) Finom ebédet főztél, nagyon szeretem a spenótot.
Szervusztok!
Üdvözlöm Hettikinget,vagyis Zsuzsát újabb tagunkat!
Sajnos ma nagyon szomorúan jöttem meg,megint bajban vagyunk Prücsivel.Az épület tulajdonosa,az aki múltkor belerúgott,kijelentette hogy nem maradhat mert disznóól van az udvaron,pedig ez nem igaz mert mindig takaritunk utána,szegény pedig semmi rosszat nem csinál,de mindegy,neki szúrta a szemét már jó ideje,most jól összevesztek a "gazdájával" az meg Babit hivta,hogy el kell vinni a kutyát ,nem maradhat ott...Babi meg hivott engem...megint teljesen ki vagyunk idegileg,annyit költöttünk rá már,tényleg veszem neki mindig a konzervet meg a szárazat,a rágócsontokat etetem rendesen,Babi meg saját pénzen beoltatta,nehogy már elvitessék a sintérrel...mert ez képes lesz rá!Bele vagyok betegedve,hogy ennyit kell aggódnunk miatta,mert nincs biztonságban.Nem tudjuk elvinni egyik napról a másikra,ide nem hozom többet,Poci miatt ,nem hagyhatom itt mikor mi dolgozni vagyunk...Babinak két nagy kutyája van otthon,ő sem tudja hazavinni...sehova nem tudjuk vinni...senki nem fogadja be.Félek hogy mire bemegyünk egy reggel,már nem lesz ott....
Sziasztok!
Na én is bekukkantok már, ideje picit pihenni... Ma sorra kerültek a fenti ablakok... A függönyök épp száradnak....
Zsuzsa!
Azért remélem, hogy nem olyan gyorsan ettél... Na és jók lettek az eredményeid? 
Klári!
A generációs problémákat ismerjük mi is... sajnos egy bizonyos kor után ez szinte mindenkinél jelentkezik... a mi családunkban is érzékelhető... 
Ancsa!
Már igazán megérdemelné Prücsi, hogy rendeződjön a sorsa... elég sok mindenen keresztül ment, mióta odakerült... Nagyon szorítok érte én is, hogy találja meg végre már az igazi otthonát! 
Sziasztok!
Zsuzsa sok szeretettel köszöntelek én,érezd jól magad közöttünk.Sok hasonlóság van közöttünk,többek között a hobbi és az elfoglalt nyugdíjasra gondoltam.
Elkészültem a tortával el is vittem, majd este kapok értesítést hogy voltak megelégedve vele.
Margitka!
Lassan már jönnek a betakarítások,itt is látszik hogy lassan vége a nyárnak.Bár az idő nagyon szép ma is.
Klári!
Finomat sütöttél,most is vannak malackáitok?
Ancsa!
Sajnálom a kutyus, és bennetek is,jó lenne már ha sikerülne találni megoldást a kutyus elhelyezésére.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás