Sziasztok! Kellemes ébredést! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este a Gáborék rábeszéltek, hogy tartsak velük a központba a főtérre... Ott ugyanis nagy koncertek és vidámság készülődött... A férjemnek a lába fájt, a nagy fiam pedig készenlétes volt, bármikor hívhatják telefonon... de a nagy zaj miatt nem is vette volna észre a hívás még rezgővel sem... Na én elmentem a gyerekekkel... akkor még elég meleg volt, de egy kis vékony kabátkát vittem magammal... Jó sokan voltak, jöttek több helyről is, még székesfehérváriakkal is beszélgettünk... Voltak padok- asztalok is kihelyezve, sokan ettek-ittak... Gyerekek szaladgáltak.
Az Irigy Hónaljmirigy kezdtek, nagyon jól indult, énekeltek, még viccelődtek is a közelgő felhőkkel, hogy el innen!... NA aztán elkezdett dörögni, azt nem is hallottuk, mert hangos volt a zene, de villámlott is, és leszakadt az ég... volt fedett rész, ahol a piacosok árulnak a csütörtökönként.. oda igyekeztünk, és a Művelődési ház mellett tetőtérbe is... Közben a nagy fiam telefonált, Gábor észre vette a zsebében, mert rezgőre volt állítva.. mondta, hogy ha nem áll el 10 perc múlva jön a férjem kocsival értünk... Így is lett... DE ennek ellenére jól eláztunk, mert csak 1 esernyőnk volt hármunknak...
Na utána gyors zuhanyozás itthon és irány az ágy már 9ra után... Pedig az Első emelt zenekar, lett volna a "Mirigy" után... Majd valami buli... aztán kinyitották a Művelődési házat és csak a bulit tartották meg.. Majd ősszel lesz megtartva ez ami elmaradt...
Na éjjel aztán hamar elaludtam, és 5 óra után ébredtem....
Most reggel is elég borús még az ég... Jelenleg 13 fok van, és délutánra 26-27 fokra emelkedhet a hőmérséklet... Elszórtan előfordulhat zivatar ma is... de ugye majd meglátjuk hogyan is lesz...
Ma főzünk húslevest. Második pörkölt lesz tarhonyával és rizsliszttel nokedlit is készítek kérésre... Meg ugye saláta is készül.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
.. A gyerekek még sunynak...
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig: