Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Ma korán keltem ismét,időben indultam munkába,jól is ment,kulcsokat kaptam,most már saját kulcsaim vannak,a papírjaim is le vannak adva a munkaügynél,végre!
Nálunk nagyon meleg lett,locsoltam is,bár a barométer igencsak ereszkedik,félő,hogy Orbán napra vihar lesz.
Hazafele,ismét találkoztunk és együtt jöttünk haza,jól megebédeltünk,aztán elnyúltunk pihenni kicsit,el is aludtunk,nagyon jól esett .
Kicsit bosszankodtam,mert három napomba telt,hogy úgy ahogy rendbetegyem a céget,erre tegnap a másik nő,akinek felmondtak,végigcsorgatta a felmosóval az irodákat,én parkettafelmosóval mostam fel,szép fényes és tiszta volt,erre amerre járt koszos lével végigcsorgatta,ma kezdhettem elölről...remélem többet nem kontárkodik bele a munkámba.elég igénytelenül végezte a munkáját,most már megértem miért akarták lecserélni.Érdekes mennyire kedvemre való ez a munka,a 30 év ülőmunka után nehéz volt megszokni,hogy folyton mozgásban vagyok,de sokszor mikor felálltam a gép mellől alg bírtam kiegyenesedni,meg a lábaimban alig volt erő ,hogy elindujak haza..most ,mióta gyalog járok rengeteget,oda-vissza is,ritkán használok villamost,jól esik a mozgás,és az én koromban kell is ,jót tesz!Érdekes módon nem is fáradnak a lábaim és nincsenek visszereim,ez csak most tudatosult bennem,mikor az orvosit végeztem és kérdeztek egy csomó mindent,aztán a fiatal doki meg is dicsért mikor a koromat kérdezte,hogy nem látszik rajtam!Ez jól esett!