Szervusztok!
Na ,ez a mai nap nagyon hülyén idult!Jól aludtam ,korán talpon voltam,beértem időben a munkába,erre mit látok ,égnek a villanyok és nyitva a bejárati ajtó...Ráírtam a főnökre,hogy mi a szitu?Jött is rögtön,kinn vártam,erre kiderülthogy az előző takarítónő,bejött dolgozni,holott szólt neki hogy csak délben jöjjön be,és üresítse ki a kuckót,ahol a holmija van...Na mondtam is én ebben nem kívánok részt venni,ami itt következik ,és inkább hazamegyek...jobbnak láttuk mind a ketten ,azt mondta lerendezi vele négyszemközt,és holnap végre mehetek nyugodtan,lesz kulcsom,kártyám, amivel be tudok menni...Bosszankodtam mert felkeltem potyára és átvágtam a városon potyára,de a főnök is ideges volt,így jobbnak láttam egykettőre lelépni.
Hazafele legaláb kifizettem a számlákat,és folytattam a tegnap megkezdett dolgaimat,épp az eső is elkezdett esni,Dél körül Laci is hazaért,akkor benéztem a Lidl katalógusba és nagyon sok jó akciót láttunk,úgyhogy, amint elállt az eső, elballagtunk.Laci mindenféle fúróhegyet vett,aminek nagyon örült,én meg egy leggings-et kaptam leárazva,pont az én méretem volt,ezért én is örültem,mert kényelmes,praktikus viselet,jól tudok benne lótni-futni.Persze még különböző húsokat is tudtunk venni,meg tejtermékeket,cukrot ,olajat,ami nagyon olcsó volt most, a Floriol,450 ft literje.Mirelit thai zöldségkeveréket is vettem,mert be volt tervezve a kínai kaja,a húst már előkészítettem,mikor hazaértünk előbb falatoztunk,aztán elkészült a kínai is,az jó lesz holnapra.
Ilona!
Én is úgy értettem hogy a Férjed megy a motoros túrára,én is csodálkoztam hogy egyedül nekivág,na de hogy a barátnőd megy egyedül ,ezen még inkább csodálkozom!Jó bátor!!
Lia!
Váljék egészségetekre a kellemes kis üdülés!
Margitka!
Mi is átrámoltuk a fagyasztót és taáltam egy krémesre való vajas tésztát,rá is kattantam hogy fogok a hét vége fele csinálni,mert most még van a keksztekercsból és ma eperhabot is vertem.
Hozok a keksztekercsből,megvágtuk,egy tányérral el is fogyott,nem lett szép csigás,,nem tudtam jól tekerni,minden hajtásnál elrepedt,de végül összeállt így,viszont tényleg nagyon finom!

Remélem holnaptól végre minden rendben lesz a munkahelyen,eszméletlen milyen nehézkesen mennek a dolgok ...Bosszant, hogy, amit három napja rendbetettem a cégnél,ma a másik felforgatta biztosan,múltkor is úgy volt miután a próbamunkán voltam .Nem szívesen találkoztam volna vele,mert bizonyára nem boldog hogy elvesztette a munkahelyét,bár én soha nem kértem azt az állást,a főnök próbált rábeszélni már karácsony óta..nem volt vele elégedett,mert pár óra alatt összecsapta a munkát,aztán lézengett..pedig ugyancsak van mit csinálni,hiszen két emeletes az épület...mondjuk a tisztaságon látszott is ,hogy nem úgy végzik ,ahogy kell.