Szervusztok!
Most ültem csak le a géphez.Én most jól aludtam éjjel,reggel még ráhúztam egy kicsit,mivel ma nem időre kellett mennem...12 re végeztem és jöttem is haza,nem mentem sehova vásárolni mert tudtam,hogy sok a dolgom.Addig Laci ment piacra,tejet hozott,meg gyümölcsöket vett,friss epret meg hólyagos cseresznyét,amit imádok.Alig értem haza,befutott a nagybátyja is,aki meg volt fenn a Mamánál,küldött nekem epret és cseresznyét,úgyhogy most dömping van.Igen érdekes ananász epre van a Laci Anyukájának,olyan mintha éretlen lenne,nem olyan szép piros,viszont olyan finom édes és aromás,hogy el sem lehet mondani.
Mióta hazaértem,olyan fél 1 fele,épp csak egy kávét ittam,gyorsan felfőztem a tejet és bedagasztottam focaciat,meg egy parmezános stangit,amíg sültek megfőztem a darát egy Galatopitához,amit narancsos -epres szósszal ettünk,mondhatom brutális párosítás,rettentően ízlett!
Hazafele útközben egy bokor alatt jó nagy területen kakukkfüvet találtam,egy jó marékkal sikerült gyökerestől kiszednem,remélem a kertben megmarad,már egyszer ugyanonnan hoztam haza és egy évig meg is volt,másik évben valamelyik macska kikaparta...most is Piszke rögtön akcióba lépett mire észrevettem egy helyen jó nagy lyukat kapart a kertbe egy kevés kakukkfűt sikerült is kiszednie...Kinn is gyoláltam a ház előtt,vágni kellett a nyuszifülekből,mert annyira nőnek,hogy már kihajlottak a járdára.
Teszek be fotókat a konyhámba a sütésekről.Most már letettem magam egy kicsit,de holnap főzni kell,itt nekünk a Pünkösd nem szabadnapos ünnep,csak majd az ortodox.Úgyhogy főznöm kell a jövő hétre előre,meg sütök is valamit ha sikerül.