Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,155 2,156 2,157 2,158 2,159 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!

Margitka!
Hasznháljátok nagyon sokáig ezt a szuper sütőt! Gondolom, hogy az étel is ami benne sül, vagy fő nagyon ízletes!
Már érik az eper is Nálatok? Nagyon guszta most én is ennélk belőle, imádom. Nekem fagyasztott van itthon azt szoktuk enni áfonyával és banán karikákkal. De azért vigyázunk vele akkor esszük mikor már nem annyira hideg!
Lassan haladok a munkával, mert nagyon nem jó festeni nem látok fényes és így ha nem figyelek kimarad! A férjem lemondott róla, Neki nincs türelme mert annyira kell figyelni. Ő inkább máshoz kedzett, meg főzi a kávénkat!
Már csak egy szekrény felső része van hátra, de most nem festettem mert nagyon fúj a szél! A többit raktuk össze az már jól mutat.
Mire végzek vele, hát nekem is elég volt, nem tudom remélem ki fog tartani, hogy többet nem kell festeni!
Lia!
Milyen jó, hogy ennyi sokfélét kaptok, itt is lehetne de eszükben sincs osztogatni! Már azóta biztosan szép lett a kutyus is! Remélem nem voltak sokan délután és nyugisabb volt a napod!
Már régóta kerestem ezt a festéket, még Ancsát is megkértem hogy lehet ott jobban lehet kapni. Hisz onnan származik ez a bútor. Ő sem tudta beszerezni, de addig jártunk még Miskolcon rátaláltunk erre a boltra egy éve. Idóm eddig nem volt, most aztán már meg kell csinálni.
A férjem nem nagyon szereti a festést, én egyszerűen imádok festeni. Ő csak ha elöl a kerítést festjük akkor csatlakozik, mert egyikünk kintről, a másik bentről fest.
Ancsa!
Nagyon szép lett már megint az udvar! Mennyi sok virágod van, ezt elég lesz rendbe tartani, locsolni!
Biztosan megint jól fog sikertülni a csere - bere vásár, hisz a múltkor is nagyon jól sikerült!
Ügyes slett a párod, nagyon jó dolgozó padot csinált, ilyen jól jön mindig egy családi háznál! Itt is van!
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Látom hogy még itt jártál utánam este a fórumban.
... Gyönyörű rózsás csokorral jöttél!
Igen, köszi, remélem én is, hogy ez is hosszú ideig használható lesz majd. Mindenesetre az is nagyon tetszik, hogy van hol megfogjuk a serpenyőt, és főleg az, hogy mélyebb, mert a régiben bizony kevergetésnél néha előfordult, hogy mellé ment... Ez nagyon tetszik, és a zsinórja sem jön ki, csak akkor, ha oldalt megnyomjuk, sokkal stabilabb.
Sajnos nem lesz sok eper, de nassolni tudunk majd. Én a fagyasztóba nem teszem az epert, mert nagyon összeesik, ha felengedjük, fagyosan pedig nem szeretjük.
Ügyes vagy, hogy bevállaltad a festést! Ehhez tényleg türelem kellhet. De majd kész leszel, és örülhetsz a végeredményhez!
Tegnap este még kimentünk a kertbe, mert locsolni kellett... Sőt az újonnan kiültetett muskátlik is felszívták a vizet.. de most néztem, hogy újra pótolni kell, míg megszokják a helyüket...
Aztán tegnap is felmentünk 8 óra körül fürödni, és még meccset is néztünk. Majd éjjel elég jól aludtam megint, így frissen ébredhettünk ma reggel....
Majd 6 óra előtt már lent is voltam, és a virágokat csodáltam meg odakint.
Jelenleg 11 fok van, és délutánra 23-25 fokra emelkedhet a hőmérséklet... esőt csak szórványosan jeleznek, 1 mm-ert... ez majd kiderül. Mindenesetre tegnap sem volt itt nálunk semmi esőt sem...
Főzni ma nem kell... zöldségleves és paprikás krumpli maradt, csak friss salátát készítek hozzá.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:

Kukucs... 
Mivel ma nem kellett főzni, a kertben dolgoztunk. Majd csak friss salátát szedek még az ebédhez, a leve már készen van...
A férjem öntözött, én a zöldséget és a sárgarépát kapáltam be, meg a borsó szélét...
Közben figyelni is kellett a telefonhívásra, mert jelezték a futárszolgálattól., hogy hozzák az új akkus fűnyírót, amit már 3 hete megrendeltünk.... Ennek nagyon örülök, mert nem kell a zsinórokra figyelni a fűnyírás közben...
2 darab akkuk is adta a töltőhöz. Reméljük, hogy ez a gépet is sokáig tudjuk majd használni. Bár még jó az előző, pár éve vásárolt Makita fűnyírónk is, de ott ugye mivel elektromos, a zsinórokra, amihez még hosszabbítót is használunk, bizony nagyon oda kell figyelni...
Mindenesetre én nagyon örülök neki! 
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Szerencsére csendesebb volt a tegnap, időben hazaértem.
A futár időben ideért, mindennel, előtte küldenek e mailt mikor várható, mielőtt jön felhív telefonon. A kutyusnak is rövid lett a bundája, jól viselkedett. Közben elintéztem a gyógyszereinket , beutalót a férjemnek, lejár a 6 hónap megint tud menni kezelésekre júniusban.
Ma délelőtt nadrágokat vettünk a férjemnek, vékonyak kellettek megrövidujjú ing szerencsére kaptunk mindent.
Ebéd után füvet vágtunk most igazán jól esik pihenni.
Margitka.
Szépen érik az eper nálatok itt is van egy két szem már.
Szuper fűnyírót vettetek, nekünk is akus az egyik nagyon szeretem gyorsan végzünk vele.
Ancsa.
Nagyon szép kenyeret sütöttél.
Laci is szépen megycsinálta a kis szerszámost, látszik becsületben tartja, vigyáz rájuk.
A kutyust 5 ezer forintért nyirják, fürdetik 3 havonta szoktam vinni, már jó nagy volt a bundája, most nyári lett.
Jó ez a csere-bere lehetőség, én a ruhákkal vagyon gondba, hova vigyem. Most sikerült a templomba ismerőssel beszélni, átveszi a ruhákat hétfőn.
Ilona.
Ügyey vagy hogy megcsinálod a festést, megújulnak bútorok.
Jó hogy sikerült találni megfelelő festéket hozzá.
Szia Lia!
Örülök, hogy tegnap jól sikerült a napod a munkahelyen is! Aztán a futárral se volt gond, és a kutyussal sem a nyírásnál... már ő is hozzászokott, igaz! ![]()
Jó, hogy a kezeléseket is elrendezted a férjednek, biztos jó lesz az idén is! .. Aztán még a vásárlásotok is összejött. .... 
Mi nekünk ebéd után töltődött fel a 2 akku... de mi lepihentünk, jó szokásunknak híven.. ez már nagyon jól esik mindig. A fűnyírásba nem kezdtünk bele a meleg miatt...
De ma péntek lévén korábban hazaért a nagy fiam is... együtt uzsonnáztunk... de talán ez már vacsora is... na és Ő most teszteli a fűnyírót... szuper jó! ![]()
Igen, amikor egyszer beszélgettünk telefonon, dicsérted az akkus fűnyírót, és ezért is akartam venni... nem szerettem az elektromost a zsinór miatt...
A futár itt is hasonlóan küldi az sms-t, ... de képzeld hogy jártunk... Rendesen visszaigazolták a férjemnek a megrendelést a címünkre, de elírták a házszámot, és egy nullát tettek a szánunk után... Ránk csörgött a futár, és közölte, hogy a háznál van.. mire a férjem mondta, hogy de nem a mi házunknál, mert Ő is kint van az utcán, kinyitotta a kaput... akkor tisztázták a címet...
Na és csak megkaptuk a fűnyírót... 
Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Ma délelőtt volt egy rövidebb kis munkám,utána siettem haza,mert mentünk le a Várba kezdődött a Majális,a ma esti koncert Edda lesz!Körbejártunk,találkoztunk is több ismerőssel,ettünk Shaormát és vettünk egy kürtőst is.
Az Ordasok nemzetségének,Farkasok törzse is állított fel jurtát ,ahol bemutatták a magyarok harci módjait,többek közt az íjászatot is,amit ki is lehetett próbálni,természetesen LAci boldogan vállalkozott,hiszen neki is van itthon íja,nyilai,csak azok indián eszközök.Nagyon szépen boldogult és minden alkalommal beletalált a táblába.

Nagyon élvezte!
Végre hazaértünk, kellemesen elfáradva.
Ma kicipeltük reggel a matracunkat az ágyból szellőzni,sajnos meg kellett állapítsuk hogy nagyon régi és rossz állapotban van már,itt-ott szakadozik is..nem volt más választásunk,rendeltünk egy új matracot a netről,fedőmatraccal együtt...remélhetőleg a jövő hét folyamán meg is érkezik..Ez nem volt betervezve,de eljött az ideje.
Holnap korán megyek a céghez,hogy mire hozzák a tüzelőt itthon legyek és tudjak segíteni behordani.Laci szépen kitakarította a fáskamrát,számba vettük mennyi fánk maradt...jól gazdálkodtunk,kb.4-5 m fánk van még..ezzel az 5 -el elég lesz télre bőven.
bepácoltam csirkecombokat,holnap tervezük grillen megsütni ha végeztünk a munkával.
Margitka!
Nagyon jó kis masinának látszik,jó munkát vele,tartson sokáig!
Lia!
Itt is már annyi ruhaféle van felajánlva mindenhonnan, hogy már nem kell senkinek...itt sincs hova leadni,most ki volt jelentve hogy a csereberére nem lehet ruhafélét hozni,múltkor annyi maradt meg ,hogy szegény szervező vitte haza a felesleget,mert a termet ki kellett üresíteni...zsák számra hoták,ráadásul a kijelölt időn túl és nem is voltak regisztrálva előre...de egyszerűen otthagyták a nyakunkon....Ráadásul semmire sem való rongyok voltak...most másképp fog folyni a szervezés.
Ilona!
Az jó ha ilyen ügyesen és ráadásul kedvvel csinálod a festést,én is így vagyok pl.a mozaikozással,nagyon szeretem csinálni.
Szia Ancsa!
Nagyon hangulatos képet hoztál estére! 
Látom, hogy jól sikerült az estétek a Várban! Jól éreztétek nagyon magatokat! Ügyes lehetett Laci az íjjal! Látni a fotón, hogy komolyan vette, és élvezte! 
Jól tettétek, hogy megrendeltétek a matracot, majd váljék egészségetekre a használata!
Csak megérkezik a tüzelőfa is, ügyesen szervezkedtek...
Most én is kipróbáltam a fiam után a fűnyírót.. Köszi, remélem, hogy tényleg sokáig jó lesz. Klassz volt vele nyírni! ![]()
Bizony sokan csak a rongyoktól akarnak megszabadulni... szerintem azoknak is kellene szervezni leadóhelyet...
Én most már csak elköszönök mára. Mostanra elfáradtam... már a virágokat is megöntöztem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este azért még egy ideig néztük a tévét, de hamar elaludtunk... Éjszaka most nagyon jól aludtunk, és reggel is csak fél 6 előtt ébredtünk. Na ez már nagyon kellett!
Aztán 6 órakor ma is lejöttünk, szerencsére igazán kipihenten. Kezdődhet a nap!
Jelenleg 12 fok van, és délutánra 23-25 fokra emelkedhet a hőmérséklet... esőt nem jeleznek mára... bár lenne....
Főzni ma már kell... Zöldbableves lesz, és végre kipróbálom az új serpenyőt, amiben majd pupácska készül...
A délelőtt folyamán majd az üvegeket is el lehet vinni a leadó helyre... 3 nagy zsákkal szedtünk össze a pincéből...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:

Kukucs... 
Hú de elrepült a mai nap... Bosszankodással indult... Reggel hiába vittük el az üvegeket, mert sajnos nem vitték el az előző konténerekből, ezért visszahoztuk... majd 2 hét múlva remélhetőleg sikerül leadni...
A fű lenyírásával viszont elkészültünk ma mi is és a nagy fiam is a kertjében. 
... A pupácska jól sikerült az új serpenyőben, könnyű benne keverni az ételt, mivel magasabb az előzőnél. ![]()
... Természetesen a fedelét rá kellett közben tenni....
Itt már készen van, én dióval, a fiam mákkal, a férjem pedig mákkal és dióval vegyesen ette tejszínhabbal a tetején. ![]()
Vacsorára pedig sajtos gofrikat sütöttem. Füge, illetve sárgabaracklekvárral ettük. 
Szervusztok!
Sajnos csak most tudok beköszönni,reggel dolgoztam,aztán hozták a fát délben,három órába telt míg behordtuk,közben befutottak Laci anyukája,húga meg nagybátyja de akkor már a vége fele jártunk,Az anyukája rögtön beállt segíteni,és hiába tiltakoztunk ő a végéig darabonként ahogy bírta de segített behordani!Utána szusszantunk egy cseppet,aztán Laci begyújtotta a grillt és a tegnap bepácolt csirkecombokat megsütöttük...mindannyian jól laktunk,majd estig beszélgettünk kinn,mikor elmentek még locsoltam is,meg az udvart is összetakarítottuk,meg elmosogattam,most zuhanyoztunk és végre megpihentünk...
El is köszönök,nem fog kelleni altató estére..
Lapok Previous 1 … 2,155 2,156 2,157 2,158 2,159 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás