Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Újra elkezdődött egy hét.. röpül az idő a hétvégéken... Legyen szép a napotok! 
Éjszaka megint sokszor felébredtünk a férjemmel... elég nyugtalanul aludtunk... De aztán hajnali 4 óra után jól elszundítottunk, csak fél 7 után ébredtünk fel... Jól is esett még pihenni! Jelenleg +2 fok van, és már hangoskodnak odakint a kis madarak is. ![]()
Mára maradt ebédünk. Csak almáért akarunk majd később elmenni. A mosógépemet már bepakoltam, szépen dolgozik a gép...
... De jó lesz kint teregetni megint!
Porszívózni is akarok majd... munkát mindig találunk... ha akarunk...
De érzem már a friss kávénk illatát. Akkor lehet inni!

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Köszi a finom kávét! Én sem aludtam jól, gondolom az idő miatt. Mint mindig az időre fogjuk. Gyönyörűen süt a napocska. Itt is dolgozik a mosógép. Nektek szép hétvégetek volt a családdal együtt.
Mi antennáztunk egész nap, közben meg főztem. Készen lett amit a férjem készített, már erről a múltkor írtam. Tegnap be is üzemeltük, szuperul működik, de még felállítottuk nagyon meg is dolgoztunk vele. Bentről lehet irányítani, jelez ha közelben van egy műhöld és lehet összeköttetést létesíteni velük. Megadja melyik frekvencián jön, beállítod és akkor már lehet is beszélni. Nagyon örülök, igaz sok munkájának az eredménye, de megcsinálta.
Már egy adagot nekem is kimosott a gépem, már ment bele a következő. Még egy kis porszívózást én is akarok csinálni.
Lia! Örülök hogy jó volt az előadás. Szerintem nincs olyan operett ami nem lenne jó és szép. Nagyon guszta az almásod!
Ancsa! Katika! Klárika! Nektek is legyen szép napotok ma!
Szia Ilona!
De kedves kis madaras képpel jöttél! Igazi tavaszt sugall! ![]()
Akkor Nektek is klassz elfoglaltságotok volt a hétvégén! A férjed igazán ügyes, hogy ezt meg tudta csinálni! Gratulálok, sok szép élményben lehet majd részetek ezáltal! 
Ha ilyen szép az idő, akkor érdemes is dolgoztatni a mosógépet!... Én ma csak egyszer indítottam el, aztán már a reggelink előtt ki is tudtam teregetni. 
Örülök, mert itt is csodás idő lett! ![]()
Mi közben elmentünk kocsival Elvira majorba almáért. Szeretek odamenni, mert csak 10 percnyire van, és darabonként lehet válogatni az almából. Most vettünk megint sárga színű Golden almát egy szatyorral, 120,- Ft/ kg-os áron, és piroskás Jonagoldot is, ami 140 Ft/ kg-os áron volt...
Egyszerre nem veszünk sokat, mert már azért ha melegedik az idő, akkor hamarabb elkezd majd romlani is... A múltkori szatyorból csak 1 db lett hibás... Volt nagyobb alma is, de látta, hogy sok helyen ütődött, és az 160 Ft-os áron is volt... pedig szerintem hamarabb megromlik... nem a nagyságot kell figyelni, hanem azt, hogy nem legyen hibás!
Ilyen a mai:

Most van a pihenőnk, csak be kell, hogy nézzek egy picit...
Természetesen a porszívózással is végeztem még ebéd előtt... A ruhákat süti a nap és egy kicsit a szél is lengedez, ma biztosan megszáradva tudom majd behozni délután... Mivel ma nem kellett főzni, csak tálaltam, és még mára is maradt gyros, és tortilla is, így nagyon finom ebéden vagyunk túl. Még jó, hogy tegnap lefotóztam ebéd előtt a tányéromat, meg tudom mutatni, ma pontosan így ettem:

Sziasztok!

Margitka! Gyönyörű almákat vettetek! Na és az ára is nagyon jó volt! Érdemes oda elszaladni, ha ilyen közel van nem érdemes sokat venni, bármikor el lehet menni.
A ruhák itt is megszáradtak, de már a harmadik mosásnál tartok. Az idő jó, így mosom a téli dzsekiket is, szépen megszáradnak mehet vissza a helyére. Remélem már nem lesz rá szükség, nem lesz annyira hideg.
A hajamat is kimostam, becsavartam, meg volt a porszívózás is. A férjem mossa az autót, takarítja, én meg a garázst akarom gyorsan felmosni, aztán mehet a kocsi a garázsba.
Már csak ennyi van betervezve, ja még a terítőket vasalom, ami az étkezőről volt leszedve. Ebéd utáni kávét most főzöm, utána meg már csak pihenés jön.
Most látom,mennyire finom ebéded volt! Gusztán tálaltad! Ma én sem főztem maradékokat ettünk.
Ilona!
Látom, hogy igyekszel csalogatni a képekkel is a tavaszt! Az aranyeső is ezt jelzi!
Megkívántam a mandarint is a kép láttán... még jó, hogy van is itthon... mindjárt hozok be a férjemnek is. ![]()
Én épp az előbb hoztam be a kiteregetett ruhákat, minden meg is száradt! 
Nagyon ügyes voltál, hogy ennyi munka mellett még a hajadat is rendezted! Tetszeni fogsz a férjednek! De Ő is sokat dolgozott, meg is érdemlitek, hogy pihenjetek már a délután folyamán. 
Most már mi is csak pihengetünk. ![]()
Holnapra marad levesünk, de másodikat kell csinálni. Szép laskagombát kaptam, azt akarom majd kirántani... ahhoz kell még köretet... valószínű árpa lesz... és valami mártás....
Te holnap főzöl valamit? 
Margitka!
Levest kell holnap főznöm, de még nem tudom milyen lesz. Mexikói húst és bakonyi szeletet főztem tegnap abból még van maradék.
A ruhák itt is mind megszáradtak, a téli kabátok már a helyükön vannak. Ezzel is elűzön a hideget! Mi almáztunk az előbb.
A férjem a pihenését kikapcsolóüdását most éppen zenéléssel tölti lent, olyan jó hallgatni!
Halihó,szervusztok,megjöttem.
Szép tavasz van nálunk,a macskák egész délután kinn vannak a balkonon!Remélem elég fáradtak lesznek estére és jól fognak aludni!
Na egy ilyen tányér gyrost szivesen bevágnék Margitka,és az almák is nagyon szépek.Igen,ismerem persze a Cif-et,az van is itthon,de én mosogatni inkább a Jar-t vagy a Pur-t használom.
Nagy a hajam,le kéne vágatni,de most még valahogy nincs kedvem menni fodrászhoz,még úgy érzem,lesz még téli hideg!Szépen idesüt a nap a balkonra már,nagyon szeret kinn a Kicsi is!
Megsütöttem a Kókuszhercegnőt,ma tegnap már nem volt kedvem...még midig hűl,meg kell várjam,hogy tudjam a krémet rátenni ,ki kell hűljön teljesen!
Ma a mangót fogom bevacsorázni,igaz már ettem rántotthúst is,meg egy jó nagy darab almás rétest...De ahogy elnézem magam,még fogok sült oldalast is enni előbb..
Ma megleptem magunkat egy új takaróval az ágyra,finom,puha,nagy bordó foltok vannak rajta,majd ha leteritem akkor lefotózom,egyelőre még nem teszem fel,várok mig a nagytakaritáson túl leszek!
Na megyek már megnézem a sütit,milyen állapotban van?

Kész a sütim,holnapig a hűtőben marad,majd akkor mutitom meg.Puszi,szép álmokat!
Sziasztok.
Hazaértem én is,ma egy kicsivel többen voltak.
Margitka.
Finom ebédetek volt,az alma is nagyon szép amit vettetek.
Munka után vasaltam,majd holnap elpakolom, ma már nincs kedvem hozzá.
Ilona.
Nagyon ügyes a férjed,még zenél is.
Ancsa.
Gyorsan megiszom azt a pohár bort,nehogy kiboruljon.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás