Szervuusztok!
Mi nemrég értünk haza,ma leruccantunk a Várba,mert húsvéti vásár van,körülnéztünk,nem vettünk semmit,rengeteg mütyür,meg bizsu meg dísztárgy ,kézműves szappanok,bőrdíszművek és persze az elmaradhatatlan kürtős,sörök,meg lángos,burger,palacsinta,vattacukor,fagyi...
Jöttünk is elég hamar ,siettünk, mert távol elkezdett morajlani,dörögni az ég,és gyűltek a felhők,mire megérkeztünk,épp csak összekapkodtuk az ülőgarnitúráról a párnákat,el is kezdett esni...Nem nagy eső,de jobb,mint semmi...a mai locsolást megúsztam...pár fotót is lőttem a Várban,a kis tavacska tele van hallal,de szinte több a hal benne,mint a víz,nem is tudom ,hogy élnek meg...
Hazaérve ebédeltünk,most már csak a gép mellett böngészünk..délelőtt Laci lekent pár dolgot rozsdavédővel..a lugast pl,amin a lonc fut,meg a piszkavasat,lapátokat,satut ilyesmit...jó hogy meg is száradtak hamar,még az eső előtt...Voltak még terveink mára,virágládákat akartnk felfogatni a falra,de nem volt elég egyforma konzolunk itthon,úgyhogy elhalasztottuk keddre,mikor nyit a barkácsbolt,és veszünk egyformákat.Jövő héten szeretnénk a téli tüzelőt is megrendelni,legyünk túl azon is,mindig májusban szoktuk megvenni.

Ezek a kis tavacskánál készült fotók!

Ez pedig a Várban felállított szobor,városalapító Szent László királyról,meg egy kisebb Laciról mellette.