Szervusztok!
Csak most értem ide a géphez.Elég fura egy nap volt...reggel elég hamar kipattantam és el is jutottam munkába,megegyeztünk hogy hazafele útba ejtjük a Lidl-t,de LAci hamarabb ért haza mint én fogta a húzóst és jött is ,a Lidl félúton van ahogy én is jövök haza a másik irányból..csakhogy..hiába telefontáltam taxiért,egy sem volt hajlandó kijönni a körgyűrűre,elég messze van és kevés volt a fuvardíj,mert kuponom is van,és sorozatban lemondták ,akiket talált az aplikáció,ketten fel is hívtak,hogy nem tudnak jönni,ennyiért nem éri meg nekik...én meg gyalog nem tudok bejöni onnan mert útba esik a felüljáró építése,és ott nem lehet most járkálni alatta...végül már LAci elért a Lidlig,én még mindig ott szerencsétlenkedtem a taxisokkal,míg végül mérgesen elindultam gyalog,mikor odaértem ahol az építkezés folyt kértem a munkásokat segítsenek átjutni valahogy mert nincs más választásom,mivel nem jön ki egy taxi sem addig...Persze egy sávra van szűkítve a körgyűrű és araszolnak az autók,azért is nem jönek ki a taxisok,hogy ne álljanak dugóban...végül nagy nehezen sikerült átvergődjek,féltem nehogy valahol friss szurokba ragadjak...Sikerült jól bevásárolnunk,haza is értük ,gyorsan nekifogtam főzni,egy csirkét vettem,amit szétszedtem és abból a hátából,meg a mellecsontjából lett jó kis húsgombóc leves,mert volt fagyasztva húsgombócom,,a szárnya és combjai le lettek sütve,és petrezselymes újkrumpli volt mellé,uborka salátával. Közben míg főzte befutott egy ismerősünk,és csak nemrég ment el,már olyan éhes voltam ,nem is fotóztam le a kaját...Most már végre el is mosogattam és le tudok ülni kicsit a géphez...