Szia Ancsa!
De szép csészében hoztál kávét, és micsoda finomságok vannak mellette! 
Épp uzsonnáztunk, amikor itt jártál a fórumban! 
Öröm volt még olvasni is, ahogy írtál arról, hogy megint együtt mentetek haza! Szinte látom, hogy mennyire jól megvagytok Lacival, és milyen jó a kapcsolatotok! Bizony akinek van társa, így szép az élet!
Mi mindig így voltunk a férjemmel a mai napig is... Egyszer az egyik munkatársnőm, amikor még dolgoztam megjegyezte, hogy látott bennünket együtt kézen fogva sétálni, olyanok voltunk, mint a szerelmesek! ... Mire én megjegyeztem, hogy mi most is szerelmesek vagyunk... persze tudtam, hogy Ő nem él olyan jól együtt a férjével... de olyan cinikusan mondta, és még nevetett is... Gondoltam, hogy irigykedhet is!
IGEN, mert mi még most is úgy közlekedünk! Én nem is nagyon szeretek egyedül menni a boltba... de azért néha muszáj...
Akkor holnapra is jó munkát majd Nektek! 
Mi ma ettünk bablevest... holnap pedig csicseriborsó leves lesz. Másodiknak pedig tojásos nokedli, friss salátával a kertből! 

Most uzsonnára pedig sütöttem gofrikat. Lett 5 db nagy, ami 4 felé törhető... és a maradékból lett a kis tenyérnyi.

Én először a maradékot ettem meg vajjal és fügelekvárral megkenve. Isteni finom lett... 
Maradt még a déli lángosokból is, a nagy fiam választhat, ha hazaér...