Szervusztok,szép koraestét mindenkinek!
Nálunk ma meglepen szép idő volt,napos és meleg is.Most is süt a nap,szép kellemes a délután.Elég rosszul aludtam,furcsát álmodtam és felriadtam rá.Egy nagy bevásárlóközpontban voltam,Apuval...én már kijöttem a pénztártól mikor eszembe jutott hogy kenyeret em vettünk,APu azt mondta visszamegy és várjam meg a pénztárnál,kívül.én csak vártam,vártam,de Apu eltűnt..már nagyon ideges voltam hogy hol marad és féltem eltévedt a sorok közt,olyan volt mint egy labirintus,végül bementem,és kerestem és kiabáltam utána,hallottam eladók azt beszélik egy férfi el akart lopni két kenyeret,odaszaladtam hogy nem akarta ellopni,biztos eltévedt,mert az én Apám az,keressük meg,lehet rosszul lett,valahol és nem tud jelezni,már mindenki kereste,egyszer mintha láttam volna messze baktatni,de hiába szaladtam nem értem utol és többet nem láttam...nagyon rossz volt,,felriadtam hirtelen nem tudtam hol vagyok,és el voltam keseredve,hogy nem tudom sosem elérni,már többször láttam álmomban de mire oda tudnék menni hozzá,mindig eltűnik...Nem si tudtam visszaaludni után,már hajnalodott,kelnem is kellett munkába..
Hazafele bementem a henteshez,darálthúst vettem meg csirkét,aztán a zöldségesnél paradicsomot és volt savanyú káposzta,úgyhogy vettem egy fejet meg némi aprót és itthon nekifogtam káposztát tölteni,pedig van főtt étel,de nagyon megkívántam,és hát olyan káposztát főztem hogy betyárfinom lett.Laci nagyon későn jött meg,és nagyon fárdtan,és nagyon örült a káposztána,jól evett belőle,dícsérte ezerrel,tényleg kivételesen finom lett!

Másfál kiló húsból lett egy hatalmas lábassal,25 töltelék,gondoltam fagyasztok is le belőle,de szerintem nem fog maradni,holnap beugrik Laci húga,itthon van a fia Angliából,és eljönnek hozzánk is,szerintem meg fogják kóstolni!
Ma sikerült a cicát amelyik idejár minden nap a kunkba,megfogni és a füleit becsepegtettem mert nagyon piszkosak,fülrühe van,nekem meg van itthon gyógyszerem,mivel vigyázok a macskáimra,és többféle gyógyszerem is van itthon ha kellene...kicsit sírt eleinte félt nem tudta mit akarok tőle,de aztán hagyta ,hogy megkezeljem a füleit...még ismételni kell vagy háromszr,hogy elmúljon neki..olyan szép cica,mint Poci volt,olyan csíkos,csak sajnos kislány és igen félek is nehogy majd ha valamikor lefial,idehordja a kicsiket,így is féltem mert a szembeni elhagyott házban húzta meg magát,onnan jár ide minden nap,és át kell jönnie az úton..itt pedig elég forgalmas.Kevés időre rá,hogy Poci elment,jelent meg itt és egyszer csak mikor mentem ki,itt volt a kapuban...minden nap adok neki enni kétszer,de be nem engedem,mert nem akarok több macskát,Bitta és Piszke épp elég,meg a szomszéd négy macskája is idejár enni,mert nem kapnak rendszeresen.Néha haragszom magamra amiért ilyen állatbolond vagyok,de már késő megváltozni...szerencsére Laci pont úgy szereti a macskákat kutyákat mint én,sőt ő még a pókokat is nagy becsben tartja meg mindenféle élőlényt!
Most már pihenünk,holnap semmi dolguk,remélem tudunk reggel tovább aludni kicsit...