Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét!
Tegnap sokáig voltunk a leletért, nagyon sokan voltak. Nem volt az asszisztens helyettesítették így nehezen ment minden. 8 órától fél tizenegyre végeztünk, majd bementünk a boltba vásárolni. Délre értünk haza.
Minden jó a labor eredményen, így mehetünk a kardiológiára majd májusban. Sajnos a férjemnek is van veseköve és most tudtuk meg, hogy abban a kórházban ahol nekem széttörték, már nem működik. Sajnos magánba ment át, az az orvos is elment. Na az ára meg borzasztó fél milla még széttörnek egy követ, ha lehet egyáltalán! Hát ez már felháborító én még semmit sem fizettem és azonnal vittek a műtőbe. Na ezt már nem lehet bírni!
Ez után is utána kell járni, mert időpontot csak több mint félévre kap az ember, ha kap egyáltalán!
A doktornőtől tudtuk meg, hogy a Barcika kórházban sok osztály megszűnik teszik át Miskolcra. Így sem bírja Miskolc, ha még a sok beteget átirányítják, na akkor lesz káosz megint! Ő is fel van háborodva! A helybeli kórházból is sok belgyógyász orvos elment magánba.
A fog szép és jó lett, de hogy meddig fog tartani az más kérdés!Ennek is meg volt jól az ára! Még nehéz enni vele de meg kell szokni.
Én most sárgaborsó levest főzök, második sütőben sült túrós tészta lesz. Van még egy kis csirkenyak is tésztával a férjem szereti.
Itt is nagyon hideg volt be kellett fűteni, tegnap nem fűtöttünk de, ma már be kell estére.