Sziasztok! 
Ma a reggeli után elmentünk Győrbe anyukámhoz.... Az idén még nem is voltunk, de sajnos nagyon elhúzódott egymás után a betegség nálunk, így előbb nem is lett volna rá lehetőség, hogy elmenjünk. Persze anyukám nagyon örült nekünk, mikor odaértünk, pedig eléggé fájt a dereka... Én már tegnap mondtam Neki a telefonban, hogy maximum egy könnyű levest, akár krumplit, főzzön, én meg viszem a túrós batyukat másodiknak... De ugye hiába ígérte meg, sütött még pogácsát is. Szerencsére már 10 órakor ott voltunk, előtte még a temetőbe is vittünk virágot apukám sírjára, és gyertyákat gyújtottunk...
Segítettem a főzésben, gulyásleves lett végül a pogácsákhoz, és a batyuk, amiket vittem... persze anyu még tett fel reggel krumplit is főni, amihez meg fasírtot is sütöttünk ki... Volt rendesen minden, ehettünk kedvünkre. Aztán jöttek még a rokonok is, így jól elbeszélgettük az időt. 
Ancsa!
Remélem, hogy az a kenőcs használt valamit Attinak.... Már nem vérzett azóta az orra? ... Írod, hogy minden oké... legyen is! 
A kis diófád üde zöld, ilyenkor igazi látvány! ... De látom, hogy még egy jácint is kibújt abban a cserépben! Bittát is izgatja, talán azért nem fogja bántani...
Mint mindig, ma is sokféle ételt készítettél, de ezt már lassan meg is szokjuk Tőled, ügyes vagy!... Viszont a kakaóval jól megjártad... 
Ha ennyire alacsony a vérnyomásod, akkor tényleg jó a kávé, és a bor is!
Apukád tortáját holnap fejezed be? 
Lia!
Győrben is nagyon szép időnk volt. De odafelé, és sajnos hazafelé is nagyon nagy forgalom volt az M1-esen...
Akkor holnapra el is készültél a finom ebéddel.
Ma estére pedig nagyon jó szórakozást kívánok a színházban, érezzétek nagyon jól Magatokat! 
Ilona!
Már vártam a csokort, nagyon vidámmá tudja tenni a pillanatot, amikor meglátom! 
Úgy látom, hogy ma mindenhol kellemes az idő, jó is a ruháknak, amit kieregettetek. Ugye meg is száradtak!
Anyukámnak tegnap, amikor említettem, hogy lángost készítettem, felsóhajtott, hogy "de régen csinált már!" ... Ma 2 -őt vittem Neki az esti sütésből, és bizony nagyon örült neki!
Csak pár pillanatra kell a mikróba berakni, és olyan, mintha épp akkor sült volna... Gábor fiam is nagyon megdicsért, megígértem, ha legközelebb jön haza Pestről, akkor újra megsütöm!
Te is finom ebédet készítettél ma. 
Kati!
Köszi szépen a túrógombóc leves recit, olvastam már a receptesben az elkészítését. 
Jó ünneplést, boldog születésnapozást mindnyájatoknak!