Szervusztok,jó későn megérkeztem én is...
Hulla vagyok,ma nagyon fárasztó napom volt,viszont eredményes,végre dűlőre jutottunk a munkaszerződéssel kapcsolatban,két hét múlva vagyis 15.-én fogok egy három napos próbamunkát végezni,hogy lássam mennyire fogom bírni,nem kis dolog , két emeletes, programozó cég működik az épületben.Nagyon akarnak engem,mivel már ismernek jó hat éve,bejáratos vagyok a lakásaikba,mind a két tulajdonoshoz,megbíznak bennem és elégedettek a munkámmal.Én ódzkodom kicsit,mert ez megint teljes idős munka lenne..és az eddigi nyugodt ,kényelmes kis életem megint át kell szervezni,a reggel hatra való munkába járásra.De úgy érzem eljött az ideje ,hogy újra,míg van még erőm járjak rendszeresen dolgozni,végtére is nem sír itthon sem kicsi ,sem nagy és segítségem is van,ha fáradtan jövök haza,Lacira lehet számítani,hogy elvégzi az itthoni teendőket.Már mikor épp nem dolgozik ő is.A munkaszerződés is csábító,a betegbiztosítás és a fizetés is,úgyhogy ,úgy döntöttem,belevágok.Az elején lesz nehezebb,míg belerázódom,utána már rutin lesz.
Ma elhúzódott a tárgyalások miatt is az idő,4 óra elmúlt, mire hazaértem,már Laci ijedten telefonált utánam,hogy hol vagyok mi történt?
Most már, hogy végre a füleim rendbejöttek,hallok rendesen és a szemüvegem is jó és látok is,kezdek megint felpörögni,úgy érzem menni fog.
Én is sok ,sok boldog szülinapot kívánok a blognak,jó régóta együtt vagyunk már,mégha nekem volt is egy kis szünetem,de visszatértem,hiányzott ez a jó kis összeszokott közösség.
Itt szép idő lett,bár reggel ,meg hajnalban esett az eső,utána szépen felmelegedett az idő és süt a nap.
Mára még volt főtt étel ,túrós kapros tészta és csirkecsorba ,már csak némi híg leve mert kiettük a javát,de holnap ,na mit fogok főzni?Úgy van!Szárazbablevest!Délelőtt munka van ,a céget meg tudom tartani ezután is mivel oda szombatonként kell kijárjak.
Úgy érzem az idei év megint nagy változásokat fog hozni az életemben!