Szervusztok!
Itt reggel hideg volt,aztán mire jöttem haza már úgy kimelegedett,alig bírtam a dzsekit magamon,délutánra megint beborult,viszont annyira nincs eső,hogy a kertet locsolom...
Nálunk is túrós tészta volt az ebéd ma,jó kapros,tejfölösen,mind a kettőnknek ízlett,én is két darab sonkát beraktam a fagyóba,sok volt az a két kilós darab,de így is terveztem, hogy az majd milyen jó lesz reggelikre.
Mi jól aludtunk,még arra sem ébredtem meg, hogy Laci volt kinn,visszafele meg bekapott egy kocka zserbót a konyhában,szerintem félálomban,mert mikor lefeküdt már aludt is tovább...
A piac nálunk már tele van virággal,sok muskátli is van,meg petúnia,gazania,százszorszép meg árvácska.
Ma kiselejteztem két lábast,ami még anyutól maradt,sajnos már belül lement a zománc róla és így már nem merem használni.Viszont vettünk egy három darabos készletet újat helyettük.A hajfesték vásárlás elmaradt,de hamarosan pótolom.Hét végén muszáj festenem.
Ilona!
Ez jó hír ,hogy a kő elment,gondolom nem volt kellemes,de megnyugodhattál most már!
Lia!
Nálunk nincs szünet,itt úgy megkutyulták a vakációkat ,már nem is hasonlít a régen szokásban volt,tavaszi meg nyári vakációra..most sokkal több van,csak rövídek.
Margitka!
Jó kis könyű a darás tészta múltkor egy lábassal főztem de egyedül ettem meg mindet,én nagyon szeretem,még a darát is magában pirítva.
Most már mi behúzódtunk,a macskák még kinn vannak,de én kezdek álmosodni.
K kellett főzzem a presszót ecettel,nem akart már rendesen kifőni a kávé,utána átmostam többször lefőztem csak tiszta vízzel,aztán főztünk kávét rajta,mikor belekortyoltunk,hát olyan ecetes volt el kellett önteni,pedig legalább 5x kifőztem aztán tiszta vízzel.Még szerencse hogy mindig van itthon neszkávé,meg olyan 3 az 1-ben tasak,úgyhogy azt ittunk.Remélem reggel már azért nem lesz ecet ízű...