Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,131 2,132 2,133 2,134 2,135 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Tegnap délután már csak pihentünk a tévé mellett. Azért még a friss levegőre kimentünk egy kicsit a vacsora után.
Majd aztán este már csak gyümölcsöt ettünk. Éjszaka azért volt megébredés, de ettől függetlenül elég jól aludtam.
Hajnali 4-kor kimentem a fürdőszobába, de utána még jól visszaaludtam, csak fél 7 urán ébredtünk mindketten, de aztán kaptam a locsolást a férjemtől, még verset is mondott az idén. Már nem hervadok el... igaz Gábor is meglocsolt pénteken, amikor még itt voltak...
Főzni ma már nem kell. Van maradék bőven mára... Ma még laza napot tartunk...
Jelenleg itt 15 fok van, és délutánra 28 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső mára 2 mm jelezve van... Borús is eléggé, és a szél is fúj erősen...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:

Jó reggelt mindenkinek, és kellemes húsvéti ünnepeket!
Mi is elég jól aludtunk,volt megebredés is,de hamar vissza is aludtunk. Mindjárt reggeli,sonka,főtt tojás, Laci megy locsolni Anyukájához. Aztán a nap a mienk,ma szabadok vagyunk.
Erős szél fúj, mára esőt még nem mond,de 28 fok is lehet,holnap viszont esős ,és hideg nap lesz,visszaesik 15 re,utálom ezt az ide-oda időjárást!
Szia Ancsa!
Mára is cuki képet találtál nekünk!
Engem a Feri fiam is meglocsolt... Most már biztos nem hervadok el.... Locsolás volt már neked is Lacitól?
A reggelin mi is túl vagyunk már... Itt is sonka és kaszinó tojás volt mellé.
Egyelőre süt a nap, kicsit bizonytalanul... de nagyon kellemes a levegő odakint. Most jöttem be... ma nagy lazítás lesz... legalábbis ez a terv...
Lehetne szorgoskodni a kertben, de majd az ünnepek után... még nem sürgős a kapálgatás, de lassan a fűnyírás az lesz...
Én sem szeretem ezt a nagy hőingadozásos időjárást... sajnos nem választhatunk ebből... 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Nálunk is megvolt a locsolkodás az unokák sorra jöttek reggel.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, reggelizrünk sonkát tojást, jó ízűen ettek a gyerekek is, már kint fociznak.
Hahó benézek már én is.Ma szinte egész nap tv-ztünk,végül Laci nem is ment sehova,mert olyan bolond szél van,hogy nem volt kedve kimozdulni.Eszegetünk,iszogatunk,kávézgatunk ezzel telik a nap.Nem lettem meglocsolva,úgyhogy valósznű hervadásnak indulok,de az utóbbi években nem is voltam locsolgatva,úgyhogy már mindegy is.
Egyébként nagyon meleg van,28 fok,épp olvastam leállytják a fűtést a városban,holnapra viszont megint le fog esni 15- re és esőt is mond.
Ma még járt erre a fás ember is,itt a mai na nem munkaszüneti,minden nyitva van,dolgoznak az emberek,kevés helyen adtak szabadot...majd az ortodox húsvét lesz nagy buli mert a május elsejével esik egybe,úgyhogy jó hosszú vakációs szabit fognak adni...
Na megyek is vágok fel még egy kis sütit és folytatjuk a nasizást!További szép napot!
Kiegészítés!
Míg írogattam befutott egy locsoló,úgyhogy nem fogok elhervadni mégsem!
!
Szia Ancsa!
De aranyos macis- sütis kávés képet találtál! ![]()
Nálunk is egész nap szeles idő volt... de nagyon felmelegedett a levegő, 28 fokot néztem árnyékban... kimentem körülnézni, de hamar be is jöttem... ez nagyon nem jó ilyen hirtelen változás... 
A kölnis locsolást én sem engedem meg... már jó pár éves csak a férjem és a 2 fiam locsol meg... DE csak kevés vizet szabad rám locsolni!
Ide is esőt mondanak holnapra, és hőmérséklet esést is.. azt nem is bánom... Szép a borsó a kertben, a saláta is kint van, de kell az eső rájuk!
Én most már elköszönök mára. A kertet is körbejártam... még mindig meleg van... Almát is ettünk...További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!

Margitka!
Most értünk haza egy jó félórája. Elmentünk kicsit a közeli erdőbe és a jó levegő megtette hatását is mert nagyon megéheztünk. Most jól laktunk mint a duda már csak a fürdés következik. Szerintem nem kell majd altatni, mert elfáradtunk jó meleg is volt. Fénykép is készült majd hozom, de most nincs időm berakni, mert a fiaim is jelezték, valami fontosat kell megbeszélnünk.
Már alig várják, hogy haza érjünk,jó sokáig voltunk.
Nagyon jó sok finomságokat készítettél Te is. Remélem szépen teltek ott is az ünnepek. Gondoltam, hogy a menyed anyukája is majd felpakolja a gyerekeket minde finomsággal!
Ott sem maradt el a locsolás, már nem hervadunk el! Én azért vizet is kapok, az nem maradhat el!
Lia!
Nálatok sem maradt el a locsolás, a fiúk kitettek magukért! Szép idő volt itt is még túl meleg is volt. Legyen nagyon szép napotok a gyerekekkel!
Ancsa!
Ti is nagyon jól éreztétek magatokat a szülinapon! Boldog születésnapi kívánok az ünnepelteknek! Sok finomság készült ott is!
Sziasztok! ébresztő! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Nagyon aranyos nyuszis képet hoztál este., Épp csak elmentem a géptől...
Akkor Ti a friss levegőn sétáltatok est. Az erdőben természetesen az van. Remélem , hogy az utána következő vacsora után aztán éjjel jól tudtatok aludni! ![]()
Várom majd a fotókat! Gondolom a fiadék örültek, amikor végre elértek benneteket, és tudtatok beszélni.
Tegnap este 7 óra után pár perccel már jelezte is Gábor, hogy hazaértek, jól felpakolva... Tehát Te sem hervadsz el, az idén is megkaptad a locsolásokat!
Tegnap este szintén a tévét néztük még a fürdés után is... Majd éjjel most is a fel-felébredősre sikeredett... aztán fél 6 után ébredtünk és keltünk is..
Ma már kellett mennie a nagy fiamnak Pestre dolgozni... Kimentem a kapuhoz, épp találkoztunk, de sajnos esik az eső, és újra kell a kabát, mert hideg is lett... A kertnek viszont kell az eső!!!!
Jelenleg itt 8 fok van, és délutánra 16 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső mára 7 mm jelezve van... már esőre ébredtünk, és a szél is erősen fúj...
Főzni ma még nem kell. Van maradék mára kettőnknek...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Már mi is dolgozunk, remélem nem lesznek sokan. Az idő us elromlott a tegnapihoz képest, az eső is esik.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, várom a főnököm, isszuk a következőt. A héten helyettesítünk is.
Ilona.
Jó idő volt tegnap a sétához, itt is szinte egész nap ettek a gyerekek.
Lapok Previous 1 … 2,131 2,132 2,133 2,134 2,135 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás