Válasz: Társalgás
Az alma szeletek ma sem maradtak ki este a vacsora után. Már meg is ettük... Most már csak tévét nézünk... Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,127 2,128 2,129 2,130 2,131 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Az alma szeletek ma sem maradtak ki este a vacsora után. Már meg is ettük... Most már csak tévét nézünk... Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Legyen nagyon szép a mai nap is! 
Este tegnap is a tévé mellett töltöttük az időnket a fürdés után. Éjjel most is elég jól aludtam, csak egyszer ébredtem fel....
Aztán reggel most is a szokásos fél 6-os időben ébredtem, és 6-kor már lent voltam a konyhában....
Jelenleg itt 1 fok van, és délutánra 16 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső nincs jelezve...
Ma kell főzni, bableves lesz és krumplifőzelék a megmaradt pörköltekhez. Aztán mosás és takarítás is be van osztva...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:

Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávénkat! Mi most elég jól aludtunk, végre kipihentem keltem fel. Ez is régen volt már.
Ma reggel hideg lett, gondolta is a férjem kivittük a virágokat biztosan lefagyott! Remélem megúsztuk eddig nincs semmi nyom a fagynak, de majd meglátjuk.
Már nagyon várom a melegebb időt, olyan jó mikor szépen süt a nap és melegít.
Ma még nem főzök, takarítani fogok holnap jön Levente unokám, Tamásékat még nem tudjuk.
Tegnap egész nap a temetőket rendeztük, vidékre is sikerült elmenni. Elég későn értünk haza.
Ti is sikeresen bevásároltatok, jó hogy nem voltak sokan az utakon.
Nem terveztem csak sósat sütni meg egy édeset, ha jönnek Tamásék akkor kettő édes sütemény lesz.
Ancsa!
Jobbulást kívánok Neked, kellemetlen lehet ha fáj a füled, ez olyan mint amikor a fogunk fáj! A huzatot én sem bírom, akkor nekem a fogam durrant be mindig!
Nagyon jó a szemüveg használd egészséggel jó sokáig! Elég hamar meg is szoktad a használatát!
Szervusztok,megjöttem!
Itt szép,meleg idő lett,ma kinn sütöttünk csirkecombokat és főztem egy tárkonyos tojáslevest,jól is laktunk ,mnt a duda!
Margitka!
Csak azért volt befonva a hajam,mert megmostam és ha így befonva szárad meg akkor másnap göndör,hullámos..ilyen lett ni!

Eddig nekem sem kellett kimosatni,sosem volt vele problémám,szerintem a klimax miatt van,mert a hőhullámokkal sok folyadékot veszítek,és kiszáradt a fülem is,természetesen próbál védekezni és túlzásba termeli a fülzsírt,mert az kell a fülbe...igaz nagyon sokat tisztogattam is,fülpálcikával,az is kiszárítja,ez lehet a probléma,majd most már nem piszkálom és majd stabilizálódik ,csak teljesen felborult minden a szervezetemben,most ezzel a nyanyakórral,remélem végre abbamarad,már vagy 4-5 éve tart...
Ilona!
Nem fáj a fülem,csak reggelre bedugul,aztán napközben kellemetlen.Igaz elég huzatos helyeken dolgozom,szombaton pl.egy városszéli új lakóparkban voltam,és még nincs teljesen kiépülve,olyan őrült szél volt,épp mondtam Lacinak,mint a vadnyugati filmeken,mikor fújja a szél a port az utcákon,olyan kis forgószelekben vitte...persze a szél nekem nem jó afejemnek,bedugtam ugyan mind a két fülem,mégis úgy éreztem bennem fúj a szél ,nagyon kellemetlen volt,másnap aztán kezdődött a fül vacakolásom...NA majd rendbejön..
Ha végre melegszik az idő,azt már nagyon szeretem,ma is kinn üldögéltünk az udvaron ,ott ettünk és utána még sokáig üldögéltünk a napon...
A szemüveget még szokni kell,egyelőre, ha nem jó helyen nézek ki,rajta olyan,mintha gödör lenne előttem,lépek jó nagyokat.A lépcsők kicsit veszélyesek,jól meg kell nézzem hova lépek.De már nekem volt egyszer multifokális szemüvegem is pár évig,úgyhogy ezt is meg fogom szokni.Egész életre szóló garanciát kaptam rá egy szemüvegtokot,három törlőkendőt,egy lencsetisztító folyadékot,egy golyóstollat meg egy icipici szétcsavarható csavarhúzót,ha megazulna egy csavar .Mondtak bármi problémám van csak hozzájuk menjek vissza,ők segíteni fognak bármilyen gond akad.és három havota cserélik a kis tappancsokat rajta. Nem hiába drágák de egyik legprofibb cég Váradon.
Ma már nem kell semmit csinálnuk,elnyúltunk kicsit evés után..
Szia Ilona!
Most van időm reggel óta ideülni a gép mellé... egy kicsit haladtam a munkákkal, de nem vagyok megelégedve... viszont nagyon elfáradtam... elég volt mára. 
Látom, hogy jártál itt a délelőtt folyamán! Gyönyörű ünnepies képet hoztál! 
Örülök, hogy tudtál éjszaka aludni, ugye így mindjárt jobb a reggeli munka kezdése is. ![]()
Nálunk gond volt az internettel és a tévé közvetítéssel is... már a férjem jelezte is a vodafonnak.. Ma ebéd után kijött egy ember, és az utcán leellenőrizte a jelerősséget, és kiderült, hogy az utcán van a gond... nagyon gyenge a jel, csodálkozott is az illető, hogy egyáltalán működik valami... Majd holnap délelőtt kijönnek, aztán megcsinálják az utcán... Ha idebenn nem lesz probléma, akkor nem is kell bejönni a házba...
Ilyenkor örülök, hogy van Telekom is, így azzal tudok netezni. 
Én még nem tudom, hogy mi lesz a hétvégén, lehet, hogy Gábor 1 napra még befut hozzánk segíteni, de pontosan nincs meg, hogy mikor jön... Majd még megbeszéljük, hogy is legyen...
Ma vettem krémesnek vajas tésztát, már nagyon régen készítettem, valószínű, hogy az lesz vasárnap. Sajtos tallért pedig még mindig bőven van, pedig a gyerekeknek is pakoltam, de jó sokat sütöttünk... Meg ugye pogácsa is volt... Vettem tegnap a Pennyben sajtos pogit is, amit csak majd sütni kell. Így nem kell sok időt a sütéssel foglalkozni...
Persze még változások lehetnek... az is lehet, hogy jönnek a gyerekek valamikor... semmi sem biztos...
Akkor már várjátok Leventét, biztos Ő is nagyon örül majd, hogy ott lehet nálatok! Majd Tamásék is csak megérkeznek valamikor...

Szia Ancsa!
Míg én Ilonának írogattam, Te is itt írtál a fórumban.. Most vettelek észre, amikor elküldtem az írásomat. ![]()
Finom kávét hoztál! ... Na és milyen szuper jól néz ki így a hajad! Nagyon tetszik! 
Most jó nevettem... ez a "a nyanyakór" bizony nincs évekhez kötve... van aki szinte észre sem veszti, de van olyan is, hogy több, mint 10 évig is eltarthat...
A huzatot én sem szeretem, Te is nagyon vigyázzál vele. 
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Bekukkantok egy kicsit, vacsora előtt. Gyorsan eltelt ez a pár nap de nagyon jó volt, kellett.
Margitka.
Mi holnap haza felé tervezzük a vásárlást, még ami hiányzik. Hétvégén jönnek valamikor Leviék, mikor felférnek a gépre.
Előre készülünk mi is, vettem sajtos rudakat a Peny-ben, mindenki szereti.
Minden este mentünk vacsora után sétálni, nem lehet teli hassal lefeküdni.
Ilona.
Itt gyönyörű idő volt ma tegnap esett egy pár csepp eső, de szép idő lett utána.
Akkor már ti is várjátok az unokákat, készülődtök, megkezdődik a szünet.
Ancsa.
Csinos vagy a szemüvegben, haszáld egészséggel. Ha jól be van csiszolva hamar megszikod, de ha nem akkir inkább vidd vissza, lehet állítani kell rajta.
Nem jó a fülfájás jobbulást. Nem szeretik a fülészek sem a fülpiszkával való tisztítást. Mi a gyerekeknek parafinolajat tanácsolunk, csepegtessenek a fülükbe, szépen feloldja a fülzsírt.
Szia Lia!
Örülök, hogy nagyon jó volt ez a pár nap, é még ma is be tudtál nézni. A vacsorán azóta biztos túl vagytok már. Talán a sétátokat tartjátok még búcsúzóul. Holnapra jó utat kívánok hazafelé! Drukkolok, hogy most se legyen túl nagy a forgalom! 
Sikeres vásárlást! 
Lesz öröm, ha megérkeznek majd Leviék is!

Nemrégen jöttem csak be a kertből. Jó volt még egy kicsit kint mozogni. 
De most már csak pihenés lesz! ![]()
Mára én elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Már szerda van! Mindenkinek legyen nagyon szép a mai napja is! 
Este elég hamar lefürödtünk, majd a tévét néztük. Aztán éjjel párszor megébredtem... de végül kipihenten ébredtem ma reggel.
Mint általában, most is fél 6 után keltünk fel.
Jelenleg itt 6 fok van, és délutánra 20 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső 1 mm jelezve van... Hajnali 3-kor már csepergett... most is eléggé borús az ég... A mosógépemet ma is beindítottam, most konyharuhákat mosok és pár törülközőt...
Ma kell főzni, frankfurti leves lesz. Mivel maradt tegnapról krumplifőzelék, ahhoz csak virslit és főtt tojást főzök.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Szervusztok!
Én végre jól aludtam éjjel,lehet azért mert nem gyújtottunk be és nem volt nagyon meleg.Napközben 20-21 fok volt nálunk,most este beborult,éjszakára mond esőt,kellene is a kiskertre kinn.
Elég nehezen közlekedtem a szemüvegemmel,most mentem először messzebb útra vele,át a városon...sokszor bizonytalankodtam,nem is mertem gyorsan menni,mindig féltem elbotlom...remélem azért megszokom egy idő után.
Hazafele beléptem a henteshez,megvettem a sonkát,két kilós darab,na most nem azért vettem, hogy mind megesszük húsvétkor,mert van még a kötözöttnek is a fele,de nagyon szeretem a füstölt sokát és ez igazi jó házi füstölt.
Reggelikre ,uzsonnákra is jó lesz.
Laci is megjött jó későn,fáradtan a munkából,csak tojáslevest ettünk,nem is kívántunk mást,pedig kivettem hurkát,kolbászt a fagyóból,hogy lesütöm,de visszatettem mielőtt kiolvadt volna,mert nem kívántuk.
Itthon már csak arra volt erőm,hogy az udvart fölsöpörjem,és elmosogassak,a tegnapi grillezés után a sütőlap még kinn volt,azt lemostam,leolajoztam,elraktam a helyére.
Úgy néz ki ma sem foguk begyújtani,éjszakára 12 fokot mondanak,majd jól összebújunk,nem fogunk fázni.
Teljen kellemesen az este mindenkinek.
Szia Ancsa!
De szép tulipános képpel jöttél, hangulatos a gyertyaláng mellett! 
Akkor legalább Te kipihented éjszaka Magadat! 
Nekem a fiam is panaszkodott reggel, hogy alig tudott pár órát aludni...
Itt is 20 fok volt ma... igazi tavasz... vagy már olyan nyárelő is... de holnapra már jelentős esőt jeleznek hozzánk is....
Azért ezzel a szokatlan új szemüveggel még vigyázzál... Jól tetted, ha lassabban haladtál. Idővel csak megszokod.
Ma pedig mi vettünk egy kisebb adag füstölt tarját, a férjem megkívánta...
Mi már túl vagyunk a vacsorán is. Már nem kívánunk semmit sem... talán egy nagyobb almát felvágom, és elosztom kettőnknek. ![]()
Nektek is pihenős estét kívánok! 
Lapok Previous 1 … 2,127 2,128 2,129 2,130 2,131 … 2,556 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás