Szervusztok!
Végre péntek és végre hazaértem....
Katika,szeretettel köszöntöm unokádat születésnapján és köszönöm mindenkinek az apuhoz intézett jókivánságokat!
Elolvastam,megfontoltam mindnyájatok véleményét,hiszen azért is irtam ide ki a dolgot,és utánajártam a cukrászatnak...arra a következtetésre jutottam,hogy nem ez az amit szeretnék csinálni,hiszen ez is valójában szalagmunka,mindig ugyanazt kell csinálni...már ott megmondtam,hogy engem a dekorációk érdekelnének és nem maga a piskóta keverése,krém kenése és a tálak mosogatása,egy alagsori helységben,amint kiderült.Napi 10 óra ,négy nap egymás után kettő szabad...tehát egy hónapban igy nem négy hetet dolgoznék hanem 5-öt,és végül is nem azt csinálnám amit szeretnék tulajdonképpen.Ráadásul ma irtam alá a fizetésemelésról szóló dokumentumot a munkahelyemen,ahol annyit emeltek amennyit kaptam volna a cukrászatban is...Mivel ezt a szakmát már 30 éve űzöm a kisujjamban van és megbecsülnek érte,mig a cukrászatban egy kezdő tedd ide,tedd oda lennék..ez már az én koromban ...hát nem erre vágyom...egy érv szól mellette,a szemem kimélése...semmi más!Sem hétvége,sem ünnepnap,semmi...inkább ledolgozom a kis 8 órámat és hazajövök,a tortákat meg csinálom továbbra is a családnak,barátoknak...
Ma igen fáradt vagyok éjjel megint három órakor felvertek minkt a macskák,igy mire visszaaludtam már lassan kelhettem is....most már egyre energikusabb Bitta és nem alszik annyit mint pici korában...tombolnak benne a hormonok és jön a tavasz...még a márciust kell kibirjuk ,április közepe táján vihetjük a dokihoz!
Ma nem csinálok semmit,kivettem a húsokat kiolvadni..egy oldalast azt hiszem és egy darabocska karajt amiből rántani fogok..holnap.Reggeliben először elszaladunk vásárolni,majd utána a tortát is betöltöm már felszeleteltem a lapokat...de nem volt erőm ma a krémmel foglalkozni.Hamar f og menni mivel a dekoráció készen van,csak rá kell helyezni!
Ja,hát reggel meg ne volt már időm kávés képet betenni,bocsi,de holnap reggel hozok,igérem!