Szia Ancsa!
Csodaszép képen hoztál kávét! 
Nagyon helyesen tetted, hogy bementél a szemészere! Nem olcsó, de a szem nagyon fontos, ! Örülök, hogy a füled is jól van, és most már a szemeddel is rendben leszel! 
Na reggel óta csak az ebédnél ültem le ma a székre, míg ettünk... DE most már nem csinálok semmit sem... holnap is lesz nap... 
Ma igyekeztünk a főzéssel, már 7 óra előtt átvittük az ebédet a fiamhoz, mert ott készültünk ebédelni, mivel nem tudtuk, hogy meddig maradnak a munkások, ha megjönnek... Már 9 óra előtt ideértek, ma csak 2-en jöttek... és 1 óra előtt el is mentek.
KÉSZ A FŰTÉS!!! 
Na csak utána ebédeltünk, de természetesen ma a fiamnál, mert ott volt az ebéd... utána átjöttünk, és elosztottam a maradék tortát is, pont elég lett hármunknak. A fiam szabin van a héten, Ő is szorgoskodott sokat a kertjében...
Most már kellemes a levegő a lakosban, a nappali ajtaját is nyitva hagytam, mert így a jó. Most az étkezőnél is elhúztam a függönyt, és ott is melegít a radiátor... Az előtérben nincsen radiátor, de így nem is kell, tudjuk variálni a függönnyel, ha esetleg szükséges lesz... majd kitapasztaljuk.. Mert ha meleg van az étkezőben, akkor elhúzom a függönyt, jöhet az előtérbe a meleg levegőből. De ha ott pont jó, akkor oda nem engedünk, mert úgyis csak átmegyünk az előtéren...
Viszont mostanra úgy látom, hogy nagyon kellemes a hőmérséklet mindenütt.
Ma délután és leszedtem a függönyöket az étkezőben és a konyhában. Mindegyiket kimostam, míg száradtak az udvaron, letisztítottam mindkét helyen az ablakokat, ajtókat. Most olyan jó látni, és kellemes, friss a levegő is! 
Te is mostál, és főztél is... aztán még sütöttél!! Szuper ügyes vagy!