Sziasztok újra! 
Most már én is leültem ide a gép mellé... Reggel óta csak az ebédnél ültem le az asztal mellé... De már el is mosogattam, lehet pihenni. A munkákat csak holnap folytatjuk... a derekam jelzett... 
Ilona!
Csodálatosan szép csokrokkal jöttél reggel... Épp csak elkerülhettük egymást megint... Most vettem észre, hogy úgy itt hagytam a gépet, hogy még csak ki sem jelentkeztem... pedig nem ártott volna a gépnek is a pihenés...
Nálunk is borongós maradt az idő, eddig még eső nem volt, de várható majd később... az előbb néztem a neten...
Finom ebédet készítettél.
... én ma semmit nem sütöttem... Talán majd később veszek elő fagyit, de most a fiúk sem kértek, mind a hárman jól beebédelünk... én sem bírnék már semmi se enni...
Ma a kerti munkát választottuk a főzés előtt... mert már el is voltunk késve... DE a petrezselyem, saláta és a dughagyma a földbe került... ja és elvetettünk 4,5 sor borsót... soronként kb. 8-10 méter lehet...
A lakásban holnap lesz a munkák folytatása...
Lia!
Nálunk szerencsére nem volt eső éjjel sem, ezért is választottuk a ma délelőttöt arra, hogy behozzuk a lemaradást... Már a paradicsom magokat is el kellett volna vetni... Na ma a férjem az üvegházban kis tejfölös poharakba bele is rakta, 2 szemenként. Majd a paprika magokat is elrakja, de azokat idebent a fenti szobában, ahol senki sem tartózkodik, az ablakpárkányoson fogja nevelni... így szokta mindig, csak előbb... reméljük, hogy azért majd sikerül...
A káposzta is nagyon finom. Hú a gofri is jó ötlet! Biztos finomra sikerültek most is. 
Lassan nekünk is meg kell venni a sonkát...
Ancsa!
De finom habos kávét hoztál ebéd előtt! 
Mi is rántottál ettünk reggelire lecsóval keverve. Te is finom ebédet találtál ki ebédre.
Tényleg giccsesnek tűnik, amit terveznek a városotokban... de sajnos akinek van sok pénze, annak mindent szabad...
Csak reménykedni lehet, hogy van még pár rendes ízlésű, és a híres történelmi várost szerető ember, akinek van dönteni is hatalma...
Én is drukkolok ezért!