Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Margitka!
Isten éltessen,jó egészségben,jó erőben,számtalan évig!Szépen haladtok a munkákkal,meg a rendrakással is,de csak óvatosan,látod,látod!!!Jó ha végre kész a foga a Férjednek,egy gond letudva.
Nekem elég nehéz és fársztó volt a mai nap,mert munka után épp csak ebédeltünk mentünk is már segíteni a LAci húgának!
Rengeteg ember jött,rengeteg cuccot hoztak,alíg gyóztük rendszerezni,gyorsan,gyorsan,hogy minél hamarabb engedjük be az embereket.Hárman hordtuk el,szétrakni,amit már átvett,voltak ruhák,játékok,könyvek,bizsuk,plüssök,puzzlek,konyhai és fürdőszobai kellékek,mindenféle kütyük,számítógéphez,táskák,cipők,függönyök,nem is tudom felsorolni...több volt ,mint amire számítottunk,aztán lett nagy nyüzsgés mikor bemehettek az emberek,a tárgyak jó része el is kelt,ruhanemű maradt rengeteg.Mi is találtunk magunknak pár dolgot,én jobbár bizskat szedtem össze,meg ruhaneműt,LAci könyvet,villanyborotvát és késélezőt talált.Nemrég értünk haza,már alig álltunk a lábunkon..Végül is jó sok holmi gazdára talált,a maradék jótékony célra megy.
Jó hogy szabad vagyok holnap nagyon kifáradtunk,alig vonszoltuk magunkat haza....