Hahó,benézek már én is,ma elég nehezen telik a nap,semmittevésel.Az idő rossz,felhős,kedvetlenek vagyunk miatta.
Lia!
Itt is látom úton,útfélen a kivirágzott fákat,de szerintem fay már nem lesz,szokatlanul meleg ez a tél-tavasz.Beszéltem kinn a piacon a virágárússal,akitől vásárolni szoktam,mondta hogy még ő ilyet nem látott mióta virágokkal foglalkozik,a petúniákat vissza kellett tépje,mert mind virágzanak már,a muskátlikat meg már árulják a piacon...ez most ilyen fura év lesz,lehet ezentúl így lesz,változott az éghajlat, a klíma is!Nekem már a muskátlik hetek óta kinn vannak az udvaron,most már a benti virágokat is kivittem mind,lesz,ami lesz.
Margitka!
Jó kis sarkod van berendezve,milyen jó már Neked,hogy ennyi férfival vagy körülvéve és mind tudnak segíteni.Mi nem értünk a gépeinkhez,reménykedünk csak,nehogy elromoljon,mert akkor szerelő kell!
Tegnap történt megint egy sztori itt nálunk,délután mikor begyújtottunk,már behúzódtunk és becsuktuk persze a bejárati ajtót,de a két macska nem akart bejönni még,hát hagytuk őket..egy jó idő múlva eszembe jutott hogy ideje lenne már behívni őket,és nem találtuk csak Bittát kinn...hívogattuk Piszkét,sehol,semi,kerestük összevissza,talány hogy a levédett hálón keresztül hova tudott tűnni,mikor egyszercsak megjelent a feje a kamra tetőn a fanyő ágai közt..a hálón kívül!Na lett kapkodás,létra elő,hálót megbontani ,hívogatom a létráról ,nem mer közelebb jönni,a szomszéd macskák körülötte,azok jöttek ha kell ,ha nem...LAci egy hosszabbítóval átment a szomszéd udvarra, hogy felém terelje Piszkét,de a kis hülye ijedtében a kerítésre ugrott és megpróbált bebújni hozzánk,de persze a hálón keresztül nem tudott,nagyon meg volt ijedve,nagy nehezen tágítottam neki egy kis rést,ott préselte be magát...rájöttünk hogy a napvitorlán sétált végig,egy olyan helyre a házfal mellett, ahol lazább volt a háló és ott bújt ki!Ma büntiből benn van egész nap!Míg nem erősítjük meg a hálót,addig leszedtük a napvitorlát úgy sincs még olyan erős napsütés.Jó kis esti torna volt!
Most jó meleg van nálunk mert begyújtottunk ,mindjárt megyek is fürdeni,hajat mosni,holnap is munka van.
Kellemes, szép estét mindenkinek!