Válasz: Kertek és virágok
Ó de csodás helyen jártál,a tavaszban!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Ó de csodás helyen jártál,a tavaszban!
Öt óra után kimentem a konyhába, és meglepődve láttam, hogy milyen fekete felhők közelednek északról és nyugatról. Készítettem is pár fotót róla a teraszra kilépve... Bár nem sikerült a legjobban, de megmutatom egy képen:

Én is kimentem most, hogy süt a nap, megnéztem a kertben, és végre itt is bújnak a hóvirágok! ... Még elég kicsik, de annyira örültem nekik, hogy muszáj is volt megörökíteni ezt:

Margitka! Néztem a hóvirágokat, egy száll annyira nagy mint itt a képen, a többi csak fele!
Végre kinyíltak a hóvirágok. Ebéd előtt kint voltam a kertben, és készítettem pár fotót... Egy sikerült is:

Margitka!
Gyönyörűek a hóvirágok, itt is szépen ki vannak nyilva. Annyira szép virág ez is ilyenkor tavasszal!
Ma a szőlőben a levágott ágakat gereblyéztem össze ebéd után, és lehordtam egy kupacba... majd ha megszárad, utána ez is el lesz égetve valamikor... A férjem pedig szorgosan robizott...
Még a virágos kertemet akartam rendezni, de ahhoz ma már nincs erőm... De láttam, hogy már van a hóvirágon kívül krókusz is kinyílva, és imitt-amott a jácint is bújik.

Ebéd előtt láttam, hogy tele van virággal a mogyoróbokor... Rossz hír az allergiásoknak

Egyre jobb az idő, és a krókuszok is szépen szaporodnak, gyönyörűen virítanak! ... Nem tudtam ellenállni, hogy ne fotózzam le...

Margitka!
Nagyon aranyosak a kis virágok,már nálunk is nyílnak egymás után.
Még sosem láttam mogyoróbokrot virágzani!
Délután kimentem a konyhába, és lefotóztam az ablakba rakott ciklámenemet, amit még 7-én Fecótól kaptam.... A konyhaablakom északra nyílik, azt olvastam, hogy ez jó a ciklámennek, ezért került oda... Ja és a fényviszonyok miatt érdekes ez a kép, és zöld színű szúnyogháló is van kívülről az ablakon... ezért rácsos a fotón...

Megmutatom a flamingómat is, amit Gábortól kaptam szombaton, ezt a nappaliban hagytam... állítólag szereti a meleget és a félárnyékot... hát most szerintem megkapta ezt a helyet... Reménykedek, hogy mindkettő virágom megmarad majd... 

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok