Szervusztok!
Őrület,hogy milyen zsúfolt napjaim vannak és még egy bosszúság is ért!
Reggel mikor elindultam tudtam, hogy ma két helyre is mennem kell dolgozni,így hamarabb indultam,hogy legyen elég időm.Hazafele még vásárolni is akartam,meg bemenni kifizetni az adót is,sőt Ica is bejelentkezett a hagymával,meg a futár is hívott hogy jön!Ami a bosszantó volt,hogy két napja,frissíteni kellett a telómat,amit meg is tettem,de elfelejtettem, hogy akkor minden beállításom törlődik,így a hangok teljesen lementek minimumra,a csörgés is,az SMS jelzése,a whatsapp meg minden...Ma vettem észre mikor Laci hívott,hogy a telefon csak búg,szerencse ,hogy pont ott volt a közelemben így meghallottam és rájöttem ,hogy nincs hangja...akkor láttam több hívásom is volt,meg SMS-amire válaszolnom is kellett volna..Rendkívül bosszús voltam, mert fontos SMS volt,egy lehetséges munkaszerződésről ,amiről már tárgyalok egy ideje.Remélem még visszatérünk a dologra,mert azóta elutazott a vállalkozó,hiába küldtem a választ,nem kapta meg.Sehogy nem sikerül közös időpontot összehozzunk, hogy el tudjak menni a céghez...vagy én dolgozom,vagy ő nem elérhető..de mivel mindkettőnk érdeke lenne a közös munka,így megpróbáljuk összehozni valahogy.
Na de legalább az éves adót sikerült befizetnem,egy ember volt előttem,nem kellett sokat állnom sorba.Ica is volt,hozott gyönyörű hagymát,fokhagymát és zöldséget is,így most már biztos a tyúkhúsleves.
Délután még felszereltük a napvitorlát is,lesz,ami lesz,mert az asztalnál ahol üldögélünk az udvaron,ma 27 fokot mértünk.Én neki is fogtam és kihurcoltam a virágok nagyját,amik olyan erősebbek,szívósabbak,ez a kis udvar olyan jól védett,hogy tavaly is már márciusban kihordtam őket egész októberig kinn voltak,hatalmasat fejlődtek mind.Itt benn már kezdenek hullani,sárgulni,vágytak ki.Ma be sem gyújtunk,21 fok van benn ,pedig nyitva a bejárati ajtó sarkig...
Viszont így, hogy ma sem sikerült a cégvezetővel beszélnem,holnap szabad vagyok,pedig el tudtam volna most menni a céghez,körülnézni,megtárgyalni a részleteket.Szeretne szerződtetni magához,már tavaly feldobta a témát..
de akkor legalább kialszom magam,az utóbbi napokban folyton megébredek hajnali 4 -fél 5 fele és már nem tudok visszaaludni.Lehet a vitamin kúrám az oka.
Imént vacsoráztunk,most ültünk el ,mint a tyúkok,benézünk kicsit a netre.
Azta Margitka,de guszták a hajtoványok,de rég nem sütöttem....
Ilona!
Járj sikerrel az elintézendő dolgaiddal.