Sziasztok!
Margitka!
A kávé nagyon gyenge volt és tejszínt is tettünk bele most. Nem volt erős de javultam egy kicsit a fejem sem fáj.
Hát nem könnyű dönteni, rettenetes drága minden. Fent a nyolc fogból már hármat kihúzott, mert a tok alatt is fájt. Ezek amik vannak ha megcsinálja ez is begyullad akkor megjárta nagyon, kidobott pénz. Ettől tart a férjem, hogy érdemes-e így megcsináltatni. Az orvos sem tudja megmondani, persze garanciát sem vállal rá. De ő tudja milyen a fog? Már mérgében mondta a férjem, lehet hogy kihúzatja mindet!
Én ezt sem értem, leéltük az életünket, fizettünk mindent, sokan vannak hogy nincs pénzük megcsináltatni. Örülnek, ha a gyógyszert meg tudják venni! Legalább egyszer engednék meg, hogy az időskörúaknak megcsinálják ingyen a fogukat!
Ancsa!
Lehet, hogy még fiatal vagy, erősebbek a fogak! Biztos jó lehet a tüskével is. A fiamnak mindkettőnek be van ültetve 2 az egyiknek, 4 a másik fiamnak. Bizony több millót fizettek érte, de a többi fogakat is átnézték egyszerre, amiket kellett fúrtak, tokot húztak. Hála istennek semmi gond nem volt, Azonnal befogadta a szervezet, nem dagadt meg.
Itt is nagyon drárág ezek akár mit csinálnak!