Sziasztok!

Margitka!
Milyen szépek lettek a lángosok! Ebéd után vagyok, de meg tudnék enni még egyet belőle! Én ma húslevest a fagyról vettem ki, mert leves elég volt, a múltkor sem ettük meg a húst belőle. A férjem nem is tud még jól enni, de másodikat grilleztem csirke szárnyakat, és karaj szeleteket. Főztem mellé krumplipürét és rizst. Ez most jól esett.
Nálatok is sok finomság készül megint, lehet válogatni belőle! Mi most ettünk egy kis gesztenyét, volt itthon most nem sütöttem.
Azért lehet, hogy egy kis pudingot még megcsinálok délutánra. Az gyorsan elkészül.
Nem törtünk diót, majd a héten valahogy nem volt kedvünk. Itt tegnap estétől reggelig esett az eső. Jó párás volt a levegő reggel, de már süt a nap.
Délután jó film lesz az rtl-en azt szeretnénk majd nézni. Címe Drágám, add az életed! Vígjáték 15.3O kor kezdődik.
Lia!
Jó szórakozást estére, biztosan szép darabot néztek meg. Akkor tegnap nem voltatok egyedül, ott volt az unoka.
Hogy félti a papát, jót nevettem, hogy lelakatolja a létrát! Bizony már nem nagyon örülünk, mikor ilyeneket csinálnak. Hamar megtörténik a probléma!
Itt mikor átadták a csatornát, már kipróbáláskor is kiderült, hogy rosszul van megcsinálva! Pedig ennek van már vagy 25 éve, azóta így van hagyva. Az aki vállalkozásba vállalta el, egyáltalán nem értett semmihez sem. Mégis ő kapta meg az engedélyt hozzá! Már azt hallottuk, hogy bíróságon van az ügy, mert mást is csinált! De mikor lesz ebből valami, soha!
Ancsa!
Két zsák diónk van, amit meg kell törni. Ajándékba kaptuk tavaly. Egyszer ha lesz kedvünk, majd hozzá kezdünk és mindet megtörjük. Betesszük a hűtőbe ott lehet.
Hű de finom is lehetett a szalonna meg a csurgatott kenyér. Betegre tudom enni magamat!
Milyen szépen oda sütött a nap, hát meleg lehetett, pláne ha védett a hely is!