Szervusztok!
Hűűű csak most jutott eszembe,hogy ma itthon voltam és még annyi időm sem volt,hogy beköszönjek...csak most jöttünk be,egész nap nagytakarítottam,LAci elszaladt volt valami dolga,míg oda volt,mindent kirámoltam,az előszobából a két karosszéket,asztalt,szőnyeget,a fürdőszobából mindent,a hálóból a két kisszőnyeget,a konyhai futót,(azt ki is mostam),háromszor indította a gépet,ágyneműt cseréltem,azt is kimostam,két szárítón vannak kinn a ruhák.Felporszívóztampókhálóztam,felmostam mindenhol...aztán visszapakoltam mindent,az udvaron is rámoltam,kiraktam az asztalt,a székekkel,lemostam a padot,az ülőgarnitúrát,rendet raktam a kertész cuccaim közt,vane gy nagy ládám kinn,abban tartom őket.A tujákat a helyükre húztam,az udvart is felsepertem,de olyan csodás idő volt,hogy épp csak enni álltunk meg.Azt pedig kinn az udvaron költöttük el!25 fok volt a napon,szabályosan lepirult az arcom...
Most már behúzódtunk,mert azért ahogy lemegy a nap,igencsak le is hűl az idő.Még begyújtottunk éjszakára...Minden virágomat meglocsoltam,a fikuszomon egyre nagyobb a termés,már akkora mnt egy zöld dió...

Biztosan termés,de érdekes,hogy virágja nem volt...
Most már jól elfáradtam,holnap pedig munkába megyek!A macskák is egész nap kinn rohangáltak,meg másztak ,ugráltak,olyan fáradtak,hogy hamarabb behúzódtak ,mint mi,mire bejöttünk,már mind a kettő alszik.
Mára már csak a fürdés marad,csak melegedjen be a lakás,és alszunk,mint a kisangyal!