Válasz: Kertek és virágok
Ancsa!
Nagyon szép a levele ennek a különleges orchideának! Csak vigyázzál rá, és majd egyszer Te is örülhetsz a virágainak is!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Ancsa!
Nagyon szép a levele ennek a különleges orchideának! Csak vigyázzál rá, és majd egyszer Te is örülhetsz a virágainak is!
Képzeljétek,van egy fikuszom,nem tudom miféle,nem az a szobafikusz,valami más fajtája,mi egyszerűen csak Luigi fikusznak hívjuk a főnököm után,a cégnél ez volt a kedvence,és mikor meghalt,törtem róla egy hajtást,hazahoztam és lett ez a szépség belőle..ma pedig gyöngyöket növesztett...még ilyet sosem láttam és izgatottan várom mi lesz belőle?Virág,vagy valami termés?
Ancsa!
Nekem is volt fikuszon... De még én sem láttam ilyent, amin gyöngyök nőttek! Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mi is lesz belőle majd! ... Mindenképpen fotózzad majd le akkor is, ha lesz valami fejlemény!
Ancsa!
Köszi a fotót! Ez valóban nagyon aranyos, kedves virág!
Tegnap készült még pár fotó a kertekből...
Ez a birsalmafa a fiamnál virágzik már.
Ez a bordó levelű bokor ilyenkor tavasszal tel virággal pompázik. Ezt is a fiamnál fotóztam, bár nálunk is van, tőlünk vitte még az új hajtást, és mostanra szépen erősödik... de ez a fotó jobban sikerült...
Az orgonabokrok is csodásan virágoznak már, és illatoznak!
A medvehagyma is elkezdett már virágozni!
Az üvegház előtt a lilaakác is tele van virágokkal, a levelezi csak most kezdenek majd kibújni...
Szia Margitka!
Nagyon szépek a virágok! Itt is virít az orgona és az akác is. Nagyon szeretem az illatukat!
Jó az idő minden hamarabb kivirított, még a gyöngvirág is a kertben. Anyák napja még messze van, ezek mind akkor szoktak pompázni!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok