Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Nagyon szép képpel jöttél! 
Itt nem volt eső. Reggel, amikor írogattunk 8 óra előtt Gábor fiammal a Skype-n, még ragyogó napsütés volt... de sajnos itt is elkezdett eléggé borulni mostanra...
Akkor azért javul a férjed, ha lassan is, keddre már biztos egész jól lesz, remélhetőleg. Jól kitaláltad mára az ebédet, finom is, és valóban könnyű lesz enni.
Na és a krémes is jó ötlet, legalább a krémes részét meg tudja enni a férjed, de talán a tésztája sem okoz majd gondot! ![]()
Mi a reggeli után kocsival bementünk a központba. Ott is vásároltunk pár apróságot, majd hazafelé a Tescóba is beléptünk... Na ott egy picit felbosszantott valaki! 
Képzeljétek amikor bementünk, a férjem kiválasztott egy szép nagy zellert, és a piros necchálóba mértük le, amit én csináltam, abba lehet megmérni, amit veszünk... van még egy, abba meg banánt tettem és lemértem... De nem találtuk a bevásárló kocsinkat... Jó mérgesen és hangosan meg is jegyeztem, hogy valaki elemelte... Na mindegy visszamentünk a bejárathoz, ott találtunk 1 üres kocsit... azt meg mi vittük el, és azzal indultunk tovább.. Amikor megláttam a szalámis pultok alá dugva a piros necchálónkban a zellert, na beraktuk a kocsiba és mentünk tovább... de azért még egy kicsit morogtam miatta... 
Már kész a zöldségleves, lassan a rakott krumpli is... most tettem be a sütőbe, mielőtt bejöttem...
Na megyek ki, majd jövök...