Válasz: Társalgás
Én már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,098 2,099 2,100 2,101 2,102 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Én megint későn érek ide, most hagytam abba munkát mert végezni soha nem lehet.
Margitka.
Kalandos lett a mai ebéd készítése lényeg hogy azért csak sikered lett és ízlett. Én is odaégettem nem régen a prézlit, nem jó lángot kapcsoltam le, így dobhattam ki.
Ilona.
Sajnálom a férjed, szegény nagyon fájdalmas lehetett.
Jobbulást kívánok neki.
Ancsa
Úgy tűnik nem csökken, inkább nő a beteg létszám, rengeteg a beteg sajnos.
Szerencse a férjem főzött ma makarónit készített, holnapra is marad belőle, mert semmi energiám nekiállni még főzni is.
Sziasztok! Ma csütörtök van.! Mindenkinek legyen nagyon szép napja ma is! 
Lia!
Nagyon nem jó ez a hír, hogy több a beteg... Nehéz lehet ilyenkor helytállni. Nagyon vigyázz Magadra! Az nagyon jó, hogy a Te férjed is ilyen ügyes a konyhában, ennyivel is segít!
Este korán felmentünk, csak fürdés volt, és a tévé mellett hamar elaludtunk. Ma korábban akartam felkelni, de nem sikerült.
Az éjszaka folyamán csak kevés megébredés történt... de volt...
Aztán reggel csak 6 óra után sikerült felkelni. Lesz elintézni valónk is ma.
Jelenleg szintén 5 fokkal indul a reggel, és majd 13 fokot jeleznek délutánra... Eső nincs jelezve mára sem hozzánk.
Ma nem kell főzni. Van maradék mindenből...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, lassan jöhet a második. Úgy néz ki ma sem fogunk unatkozni este a munkában, már most sokan írtak.
Szép idő lett, a férjem ki is ment egy kicsit a kertben szorgoskodik.
Ebédünk van mára szerencsére, lassan indulhatok is dolgozni.
Szia Lia!
Azért csak nem tart már olyan hosszú ideig ez a sok megbetegedés, és majd lesznek könnyebb napjaitok is. De ezt persze még nem lehet most megsaccolni sem. De legalábbis ezt kívánom! 
Itt is nagyon szép ma az idő, az én férjem is kint talált munkát magának.
Tegnap szerencsére úgy főztem, hogy ma nekünk sem kell főzni. De azért munkát találok....
Akkor jó munkát, és kevesebb beteget! 
Hahóóó,jöttem..kicsit későn ugyan de itt vagyok!
Munka után siettem haza,mert ma főzni kellett...szárazbablevest főztem,már megint...de valahogy mindig más lesz..most bébirépákat is főztem bele,és sonkát,meg kolbászt is tettem a füstölt oldalas mellé,és óriás szemű babból főztem,tárkony ecettel ízesítettük.Mellé pedig túrós pitét sütöttem,kétféle mazsolával és vörös áfonyával szórtam meg a tölteléket.most nem darával szórtam meg a lapot,hanem baracklekvárral kentem meg és arra raktam a tölteléket,majd azt is megkentem lekvárral,és úgy jött rá a felső lap.Isteni finom lett!Teszem a képeket a konyhámba.Már megvacsoráztunk és a pitét várjuk hogy kihűljön,azt is meg akarjuk kóstolni.
Valahogy nem éreztem ma ,hogy kialudtam volna magam,egész nap olyan nyomi voltam,pedig kávét ittam kétszer is.Így a hét vége fele már kissé fáradt vagyok,szerencse, hogy holnap szabad ,így kicsit erőt gyűjtök szombatra...
Holnap ha jó idő van,én is kimegyek az utcára a kinti kis ágyást teszem rendbe,letakarítom ,leszedem a száraz leveleket,felfrissítem,a jácintjaim nőnek, mintha húznák itt benn ,az udvaron és a lonc is tele van friss hajtással.
Ma is jó idő volt,nem volt olyan szél, mint tegnap de azért fújdogált...
Sziasztok!

Mindenkinek köszi, aranyosak vagytok!
Margitka!
A tegnapi nap úgy látom sok bosszúságot okozott másnál is! Tegnap én is válaszoltam csak nem küldtem el Neked! Csengettek és nem is akartam kimenni addig még el nem küldöm a levelet. Annyira nyomták a csengőt, hogy mellé nyomtam! Mérges is voltam mert két hölgy volt a kapuba, kinéztem az ablakon, ismerem őket, így nem is mentem ki. Mindig megjelennek, hogy más vallásba álljunk át! Na én ezt nem szeretem, mérges is voltam! Minden házba becsengettek!
Neked is rosszul indult a tegnapi nap jól összejött minden, de a vége csak jó lett mert ízlett a fiúknak a gombóc! Lett sikered is! Szerintem is nagyon jó lehetett a meggyel is, talán még finomabb mint a szilva! Biztosan valami front lehetett mert a mentők is dolgoztak rendesen!
Vannak ilyen napok itt is, de akkor elegem van nekem is a napból!
A férjemnek ma már jobb volt a helyzet, mert a gyógyszer sokat segít a javulásban. Tegnap még nagyon fájt, feszített, de késő este megindult a tisztulás és utána jobb lett. Kicsivel jobban aludtunk már végre.
Ma meg bementünk Miskolcra a röntgent megcsináltatni. Ebédre értünk haza, de le is pihentünk ebéd után egy kicsit.
Lia!
Ma a kórházban is rengetegen voltak, a maszkot fel is kellett tenni. Remélem mi sem szedtünk össze semmit sem!
Ancsa!
Nem lehetett kihúzni, mert annyira fel volt dagadva! Azt mondta az orvos rendbe kell jöjjön és utána húzza csak ki! Nem is tudom miért ragasztotta fel a 8 tokot egyszerre. Így elég lett volna csak azt kihúzni amivel gond van. Félek mennyit fog megint kérni, ezért több mint 600 ezret hagytunk nála 8 évvel ezelőtt. Nem lehet itt előre haladni mindig van valami ami közbe jön!!
Szia Ancsa!
Épp elakartalak olvasni, amikor jött a fiam. Finomságokat hoztál a képen már megint estére! ![]()
Jó tartalmas levest is főztél! Na én ebből már nem mernék enni, nem bírja a gyomrom a füstölt ételeket.. sajnos pedig régen én is nagyon szerettem.. De idővel bizony változott, hogy mit ehetek...
A pite viszont nagyon finom lehet, abból azért egy kis szeletet megkóstolnék én is. 
Akkor holnap egy kicsit talán lazább napot is tarthatsz! 
Nálunk ma egész jó m9dő volt, én is voltam kint délután egy kicsit a kertben...
Szia Ilona!
Ó de csodás ünnepi vacsora előtti képet hoztál! 
Na akkor tegnap jól felbosszantott a 2 hölgy... én ilyenkor elküldöm őket, mielőtt erőszakosan dumálnának, és már fordulok is meg, és bejövök... A kaput sosem nyitom ki, így tovább kell menni... itt is előfordul ilyen...
Igen, végül finom lett a gombóc, én csak egyet ettem belőle, csak kíváncsiságból, hogy milyen is... de jó érett volt a meggy, ezért finom is lett... más az íze, de jó lett.
... épp most eszi meg a nagy fiam az utolsó 6 darabot...
Örülök, hogy jobban van a férjed! A röntgen majd kimutatja, hogy mennyit javult, és az orvos tudni fogja, mi is még a teendő vele... Sajnos nem olcsó, amit fizetni kell, de legalább nem kell sokáig várni a kezelésekre...
Én most már csak elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ma már péntek van! Mindenkinek legyen nagyon szép napja ma is! 
Este már tovább voltunk egy picit fenn. De már a fürdés után én hamar elfordultam, és csak a férjem nézte tovább a tévét... de Ő sem sokáig...
Az éjszaka folyamán most megint többször megébredtem, de az volt a szerencsém, hogy mindig hamar sikerült visszaaludni.
Aztán reggel egy picit korábban fel is keltem, már fél 6-kor lent voltam, és kinéztem a teraszra, kellemes az idő. Kivittem a ház elé már a kukát, ma lesz szelektív hulladék elszállítás.
Jelenleg nálunk 7 fokkal indul a reggel, és majd 15 fokot jeleznek délutánra... Eső nincs jelezve mára sem hozzánk.
Ma már kell főzni. Zöldség leves lesz. Másodiknak pedig rakott krumpli készül majd.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig, már készül, ide a poharakkal: 

Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét, nagyon szép csészében kaptuk!
Itt esett az eső reggelre, még felhős az ég, remélem szép napunk lesz ma.
Nem kellett altatni bennünket elég jól aludtunk. Most érzem azt, hogy kipihentük magunkat. A szeme alatt még mindig van duzzanat, de még keddig van idő gyógyulni.
Ma kell főznöm másodikat, krumplifőzelékre gondoltam tükörtojással. Ezt könnyen megeheti a férjem, nem kell sokat rágni. Nehéz lesz megint kitalálni, amit könnyen megehet.
Én porszívózni szeretnék majd, meg még a boltba is kell menni. Jó hogy nincs hideg, szeretek kerékpárral menni.
Te is finomat főzöl mára. Még szeretnék krémest is sütni a férjem kérésére, már két napja mondogatja. Remélem tud enni belőle!
Akkor jó munkát Neked is mára!
Lapok Previous 1 … 2,098 2,099 2,100 2,101 2,102 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás