Válasz: Társalgás
Margitka!
Én már végeztem,most hagyom hogy száradjon magától,láttam a neten egy fodrásznő mondta,hajmosás után sosem dörzsölgessük,meg szárogassuk a hajunkat,egyszerűen tekerjük be a törölközővel a fejünket és hagyjuk jó sokáig úgy,felszívja a törölköző a nedvességet,mert egyébként sérül a haj..Most úgyis meleg van benn,nyugodtan száradhat,most vettem le a törölközőt róla.Fésülni sem szabad nedvesen,akkor sokkal sérülékenyebb a haj...
Találtam egy szalont a közelben,nyáron lakodalomba kell mennünk ,ott fogom a hajam megcsináltatni,de lehet még addig is elmegyek oda vágatni a végéből meg formát adni kicsit neki,esetleg festetem is...Bár egy ideje igen jól sikerül befessem magamnak.
Körül kell nézzek a piacon majd,ha már jobb lesz az idő,kell pár új virágláda,vannak már nagyon ócskák,azokat kiselejtezem...az újakat fel akarjuk fogatni a ház falára,ahova tavaly Laci a kereteket készítette,olyan lesz mintha ablakban lennének,és természetesen muskátlik lesznek benne.A tavalyi muskátlik egészen jól átvészelték a telet,igaz nagyon elszáradtak,de visszavágtam őket és már kitettem az ablakba,ahova odasüt a nap...ha erősek kibírják,ha nem úgyis veszek a piacon ,rengeteg van mindig...van ismerősöm az utcában,aki be sem viszi télre őket soha,csak letakarja.Újra beüzemelem a hangyafarmot,tavaly nem voltak a kertben,nem etettem őket és tele lett csupasz csigával,azelőtt nem volt,míg hangyák voltak.