Válasz: Társalgás
Margitka.
Mi is sokat nézzük azt a csatornát, a filmeket is szeretem.
Holnap fánkot készülök sütni, a multkor meghoztad a kedvem hozzá. A palacsinta itt is nagyon kapós mindig.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,095 2,096 2,097 2,098 2,099 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Mi is sokat nézzük azt a csatornát, a filmeket is szeretem.
Holnap fánkot készülök sütni, a multkor meghoztad a kedvem hozzá. A palacsinta itt is nagyon kapós mindig.
Sziasztok!

Margitka!
Itt vagyok már én is most ment el Laci fiam. Meglepett bennünket reggel felvóhívott 8 óra után, mit csinálunk mert elindul akkor hozzánk. Meg is örültünk, de mondta csak egyedül jön most, mit főzök ebédre. Hát azonnal töröltük amit kigondoltunk mára, lett tarhonya leves, rántott hús második. A férjem mondta süssek egy kis túrósat nagyon szereti a fiam, hát az lett tórús lepény készült.
Jól elbeszélgettünk, most indult haza. A gyerekeknek nem volt kedvük jönni mert éjszakai túrán voltak a menyemmel, A múltkor a fiam volt velük.
Eddig jól elbeszélgettünk jó is volt egy kicsit, 8 órára gondolom otthon lesz.
Mi is szeretjük a Story 4-et nézni, jó filmeket adnak, de a sok reklám bosszantó nagyon mindenütt!
Ancsa!
Én is mindig súrolom az inox edényeket, csak az alja körül a mélyedéseket még a vim sem tisztítja ki rendesen. Nekem nincs olyan tisztítóm mert itt nem lehet kapni, nem is hallottam róla. Lehet hogy valaki már megtalálta a megfelelőt hozzá, de én nem.
Finomat főztél mára, a párod is sokat besegít milyen jó is ez!
Lia!
Itt is szép idő volt egész nap, de a szél délután feltáémadt és hideg volt a levegő! Finomat főztetek, még pihenni is tudtál egy kicsit. Köszi a tippet edény ügyben, meg is kukkantottam a felhozatalt.
Hoztam kóstolót, négy lepény készült hármat bepakoltam, egyet felszeltem ebédkor. Nagyon finom lett, 2 kg túró van benne.
Sziasztok újra! 
Lia!
Mi most jöttünk haza a fiamtól. Még együtt uzsonnáztunk, aztán áthívott bennünket Fecó. Gyorsan elrepült az idő.
Gondoltam, hogy Ti is szeretitek ezeket a filmeket. ![]()
Tehát Te is megsütöd a fánkot?! Finom is tud lenni! Biztos örül majd Zsombor is neki! 
Ilona!
Mesés téli képet hoztál mára is! 
Ma akkor örülhettél a fiadnak. Jó is találkozni, és beszélgetni személyesen! Aztán kedvében is jártál a finom túrós lepényekkel is! Örült biztos, hogy kapott belőle útravalónak! Igazán guszta lett most is! 
Na igen, az a sok reklám minket is bosszant... pedig általában igazán jó filmeket adnak...
Most már megettük az esti alma szeleteket is a férjemmel együtt... Maradunk a tévénézés mellett...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon szép napja ma is! 
Este most már mindig a tévét nézzük egy kicsit még a fürdés után... ez történt tegnap is.
Éjjel aztán megint elég jól tudtam aludni.
Reggel pedig fél 6 után már csak forgolódtam, nem is maradtunk sokáig ágyban...
Jelenleg 6 fokkal indul a reggel, és majd 12 fokot jeleznek délutánra... Eső nincs jelezve mára hozzánk.... de majd meglátjuk, hogy mi is lesz valójában...
Ma kell húslevest főzni... Pörkölt lesz sertés és csirkemellből is... maradt egy kis tarhonya, de főzök ki csavart tésztát. Így lehet választani.
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt, de megelőztem ma, én főztem.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
Sziasztok!
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat!
Finom ebédet főzöl, lehet válogatni belőle ki mit szeret! Itt is húsleves lesz és hentes tokány a második. A húslevest tegnap akartam főzni hogy megjött a fiam, de a tyúk a fagyon volt és nem olvadt volna ki. Így lett tarhonya leves.
Nagyon hideg van a szél miatt, jó erősen fúj, a nap szépen süt. Jó bentről nézni.
Bizony jó volt együtt beszélgetni, nem zavart meg senki. Kell ez is, mert a gyerekektől nem nagyon lehet beszélgetni!
A gyerekek öröltek nagyon a lepénynek, a fiam mondta csak úgy vitték be a nagy dobozt, mert abban fértek el.
Neked is jó főzést a konyhában!
Szia Ilona!
Gyönyörű tavaszi virágos képpel jöttél délelőtt a fórumba. Nagyon tetszik! 
Itt is nagyon fúj még mindig a szél, pedig bentről nézve nagyon szép az idő, mert süt a nap...
Akkor jól kibeszélgethettétek magatokat tegnap a fiaddal! Aztán képzelem, hogy mennyire örültek a gyereke a lepénynek!

Te is finom ebédet készítesz ebédre! Én végül kevertem be nokedlinak tésztát, és kiszaggattam, azt főztem végül a 2 féle pörkölthöz.. A nokedlit úgyis jobban szeretik a fiúk a pörkölttel. Mondjuk én is... ![]()
Már meg is tálaltam mindjárt ebédelünk.
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Szervusztok!
Hú de jó most egy kávé vár,ideje is innom egyet!
Elég későn keltem fel,de Laci hozta a kávét ágyba!Még gyorsan indítottam a gépet is ma,mert szépen süt a nap és fúj egy kis szél is,már remélem megszárad,mondja nagyon a jó időt,aminek örülök,már olyan kertészkedhetnékem van.
Főzni ma nem kell,viszont csak sütöttem egy zserbót,most hűl is már,és a sütőt is kimostam a tegnap említett zsíroldóval,csak elég bekenni hagyni vagy 15 percet és szépen a dörzsi szivaccsal áttörölni.
Ilona!
Tudom hogy nem ismered a Prouvé szereit,mert Magyarországon nincs lerakata,Lengyelből rendelik le ,a magyar partnereink.Nekünk van a fővárosban nagy raktára ,mi onnan rendeljük,netről .Van weboldala,de csak egy mentor linkkel lehet regisztrálni,aztán rendelhetsz bármit,rengeteg tisztítószer van és igazán jó árban és jó minőségűek,tényleg hatékonyak.Én csak ezekkel takarítok itthon is ,meg már minden ismerősöm ezeket veszi,mert környezetbarát szerek és illatosak,nem vegyszerszagú a lakás tőle,és kímélik a felületeket.Ja és koncentrátumok .Vannak hipoallergén szerek is.
A túrósod nagyon guszta,egy két kockát megkóstolnék én is!
Na,alig várom a zserbót,tegnap a szomszédasszonyal beszélgettem az utcán és ott jött fel a szó róla,aztán ma mindeképpen sütnöm kellett volna valamit,így hát ez lett!
Ma kertészkedek picit,Laci anyukája most hívott,hogy küld nekem hóvirágot a kertjéből ,hagymájával együtt.Mindig szerettem volna a kertbe,most lesz nekem is.Anyunál találtam itt -ott ibolyákat,azokat is elszaporítottam,és a jácintjaim is kibújtak már.Lesznek tavaszi virágaim is!
Tavaly ilyenkor olyan hó volt az udvaron,a macskahálón is megállt,mintha az udvar tetővel lett volna lefedve,most meg hétágra süt a nap!Már mindenfele pici zöld rügyeket látni,merthogy lesem minden nap őket,én már látom is!
Ha kihűl a zserbó még csokit olvasztok rá,délután már ehetünk belőle!
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Végül ma nem sütöttem fánkot, Zsombor nincs jól, hányingere volt már tegnap a hasa is rosszalkodik így elnapoltam, majd ha jól lesz megsütöm hogy tudjon ő is enni belőle. Délelőtt sétáltunk, utána dolgoztam egy kicsit úgy tűnik nehéz hét elé nézünk, már most sok beteg jelentkezik.
Margitka.
Finom ebéd készült nálatok is a nokedlit mi is jobban szeretjük.
Ilona.
Finomat sütöttél, el is hiszem hogy örültek az unokák.
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Ebéd után eszembe jutottál, amikor kávéztunk, bár mi nem szív alakú csészéből ittuk a kávékat. Nagyon tetszik a mai is amit hoztál! 
Nálunk ma eléggé borongós az idő, a szél is fúj, de pillanatokra a nap is kisütött már...
Te ma is sütöttél! Mégpedig finom zserbó?! ... Ide vele 1- 2 szeletet, ha már felvágtad! 
Mi éppen most ettük meg hárman a palacsintát, ami tegnapról megmaradt. 
Ezek a Prouvé szerek jók lehetnek, ahogy olvaslak... én sem ismerem...
Biztos szépen virítanak majd a tavaszi virágaid. Még én nem látom a hóvirágot, de a többit sem figyeltem eddig, hogy bújik-e...
Lia!
Nagyon sajnálom, hogy Zsombor nem érzi jól magát! Jobbulást kívánok Neki! 
Megint nem jó híreket hoztál... az, hogy egyre több a beteg, bizony félelmetesen hangzik... 
Végül örültem, hogy nekiálltam a nokedlinak, mert a fiam nagyon boldogan megjegyezte: "De régen ettünk nokedlivel, pedig így a legfinomabb a pöri!"
Mi délután már csak pihenünk a tévé mellett. Majd, ha javul az idő, akkor kint is szorgoskodunk.. de ebben a szeles időben én nem szeretek kint lenni...

Margitka!
Itt is van a zserbó,nekiestük,gyorsan faltuk,mert annyir vártuk,Laci még a diót is megdarálta hozzá!
Jött is a nagybátyja,volt fenn az Anyukájánál és hozta a szép kis csokor hóvirágot,hagymástól,gyorsan el is ültettem,olyan boldog vagyok vele,szépen el fog szaporodni jövőre több lesz!
Olyan kis szépségesek!

Mi ma is begyújtottunk bár 12 fok volt kinn és 3 óra tájban még lagyos volt a cserépkályhánk,ma volt nyitva a bajárat is többször.
Most megyek főzni egy kis krumplit a hús mellé és hamarosan vacsora!
Ancsa!
Köszi a kóstolót! Nagyon guszta a zserbód! 
Akkor a nagybátyjának is biztos ízlett a sütid!... Milyen jó, hogy odaért a hóvirággal! Nagyon szép így már kivirágozva! Gyönyörű a fotó! Biztos megéled, és akkor majd szépen fog szaporodni! Örüljetek neki sokáig majd! 
Jó étvágyat a vacsorához.. ha már ettetek, akkor egészségetekre! Mi épp most fejeztük be. ![]()
Lapok Previous 1 … 2,095 2,096 2,097 2,098 2,099 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás