Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Én is itt...A délelőtt ma ügyntézéssel telt,szerencsére túl vagyok rajta.Hazfele vásároltam némi tisztítószereket,a főnöknőm megbízott vele,a céghez viszem holnap.
Ma még nem főztem,van még húsleves mára,és a tyúkból is amit lesütöttem.Holnap munka után a dagadót szeretném megtölteni,megsütni.
Itt ma felhős ,szomorú az idő,néha pötyörög,de ma nem bánom mert így a maci nem látja meg az árnyékát.
Ilona!
Nekem vannak inox lábasaim,fazekak meg kukta is...én a Prouvé termékeit használom,annyira jó a zsíroldója hogy csak rákenem hagyom állni és szabályosan lecsorog magától az edényről az odaégett zsír is,de lehet kapni a szappanos párnát,az is nagyon szépen tisztít és nem károsítja az edényt.Most már tényleg elhatároztam, hogy cserélek,mert van három is ,amit nagyon szeretek,zománcos,anyutól maradtak,de sajnos mind a háromnak van belül már foltja, ahol lement a zománc..Mi is készülünk stukatúr festéket venni,a lakásban itt-ott tervezünk némi szépítést vele,meg ha jön a jó idő a kerítés lesz nagyobb munka.
Margitka!
Eszméletlen,hogy lehet a mézért annyit kérni?Nálunk a piacon van több mézes stand egészen megfizethető,sokféle méz van.szerencsére mi nem esszük, van itthon vagy két üveggel a kamrában, meg is kell már nézzem,nem e keményedett meg?Az alma is nagyon szép!
Mára úgy éreztük ez az ügyintézés épp eleget kivett belőlünk,úgyhogy nem is csinálunk nagy dolgot,majd holnap.