Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli fincsi kávét! Én most főztem le az ebéd utánit, mert nagyon el vagyunk fáradva. A férjem már le is pihent és alszik is!
Tegnap sikerült vennem fazekat, igaz csak 11,5 literes, 20 literest szerettem volna. Volt is pirosban de le volt verve, így azért nem vettem meg. Borzasztó milyen drágák, én most 3 ezer forinttal vettem olcsóbban, 13 ezer helyett. A nagyobb fazék meg 17 ezer forint lett volna, abból is 3 ezer forint jött volna le. Majd még biztosan lesz, fogom figyelni.
Aztán sikerült venni a porszívóhoz kefét, de nem lett jó, volt egy utunk megint! Végre sikerült mert a csövet is bevittük és arra próbáltuk rá. A dobozra hiába volt ráírva milyen az átmérője, nem volt jó! Szerencse hogy visszacserélték, és volt másik fajta.
Vettem tyúkokat is még azokat is elpakoltam este, feldaraboltam készen ment a hűtőbe.
Aztán festéket néztünk a kerítést és teraszt fogjuk festeni, olyan színre szeretnénk mint az ablakok. Sajnos most nem kaptunk, aranytölgy a neve.
A mai délelőtt is jól elment, megebédeltünk már elpakoltam jöhet a pihenés kicsit.
Ti is jól bevásároltatok, az alma is szép nagy és az ára is jó!
Finomat főztök ebédre! Itt is már nagyon szépen süt a nap, de reggel csúnya idő volt.
Lia!
Köszi, nagyon felkavart most ez! Lehet, hogy ahogy megyünk a korral előre azért!
Ancsa!
Eddig nem vettem én sem csak egyszer egy fazekat. Most már lassan ki kellene itt is szelektálni amik le vannak verve. Amint látom az árakat, ezért inkább még hagyom egy darabig. Ha kívül van leverve még maradhat, ha nem csúnya, de belül azt már kidobtam. Jobban szeretem a zománcos fazekat, mint a fémet. Azt nehezen tudom tisztítani, a vim sem hozza le.
Még nem találtam megfelelőú tisztítószert hozzá!
Ilyen fazekat vettem most!