Szervusztok,hazaértem én is.
Ma reggel nagyon fáztam az úton,de még itthon is,tegnap sokáig nyitva hagytuk az ajtót ,igen kihűlt a lakás és későn gyújtottunk be...nem hiszitek el,de ma a városban láttam egy fiatalembert,rövíd ujjú pólóban ment,hátizsákkal,még csak a kezében sem vitt dzsekit vagy valami felsőt...Való igaz hogy délutánra kivirult az idő és süt a nap ezerrel,de ennyire meleg azért nincs...
Ma olyan fáradtnk érzem magam,mintha a tavaszi fáradtság erőt vett volna rajtam,csak úgy vonszoltam magam hazafele..Mire megjöttem,Laci már odatette a húslevest és elég forró volt,hogy leszűrjem és csigát főztem bele,azt ebédeltünk,zöldséggel,és a tyúkot nem sikerült egyben kiemelnem,úgy megfőtt,hogy darabjaira esett szét..na de megsütöttem úgy is jó fokhagymásan,finom pecsenye lett belőle.
Ma ,most már csak pihenek.Holnap munka után még bevállaltam egy másikat is,egy ismerősöm kért segítséget,állateledeles boltja van a közelben és ellenőrzés lesz,egyedül nem boldogul a takarítással is meg ,hogy a boltban is legyen a vevőkkel.Mondtam persze,szívesen segítek.
Ilona!
Őszinte részvétem,tudom mennyire megdöbbenti az embert egy -egy halálhír...épp a napokban értesültem én is egy tragédiáról,ha emlékeztek a Tric-troc boltra,ahonnan annyi jó kis edényt vásároltam,a lányuk karácsony előtt infarktusban elhúnyt,és hogy még borzasztóbb legyen ,9 hónapos terhes volt,egy hét lett volna a szülésig...33 éves volt..a kisfiút megmentették.Egyszerűen elment minden erőm mikor megtudtam,annyira akarta a babát,még van egy kislánya..szörnyű,egyszerűen nem tudtam magamhoz térni..ilyen esetben mit is tudjon az ember, a szülőknek mondani?
Még mikor voltam vásárolni a csoport talira mindenféle apróságot,karácsony előtt,találkoztam vele ott...
Margitka!
Lett végül bableves?Juj én ilyen finom húslevest rég ettem,úgy érzem ,vérré vált bennem...

Lia!
Kitartás,jön már a tavasz,hátha kevesebb beteg lesz!