Válasz: Társalgás
Szervusztok,csak most értem a gép közelébe.Így a sütiket osszátok be holnapra,ma este már nem szabad!
Elég bosszantó napom volt ma,a munkám csúszott,majdnem délben tudtam hozzáfogni,így persze elég későn is kerültem haza...Szerencsére már jó meleg fogadott,ki is találtam hogy sütök egy pizzát gyorsan.Stefi sógor is befutott,munkából jött,így persze megebédelt náluk.Egész estig jól elbeszélgettünk,észre sem vettük hogy eltelt az idő...A pizza is majdnem elfogyott az egész!
Hozok ide is !
Éééés mit mondtam...holnap szabadok vagyunk,semmi nem lesz nyitva,megint ünnepelnek...a munkámat áttették péntekre...na sebaj..jó lesz akkor is.legalább beléptem a Pennybe hazafele,vettem egy köteg banánt,ásványvizet,mascarponét(Holnap majd remekelek valamit),mogyorót rágcsálni.Laciért megint telefonált az unokatesó,holnap őt megint elviszik...most vésni kell,nem találják a lefolyót a fürdőszobában,nem tudják hova kössék be a wc-t...Remélem Laci megtalálja,ez nálunk is probléma volt,egyszerűen nem találtuk hova folyik el a szennyvíz a házból,ezért építettünk ki teljesen új lefolyórendszert..
Na míg ő odalesz én legalább kedvemre konyháskodhatok,főzni is kell,elfogytak a főtt ételek,egy pici krumplileves van még ,de tényleg csak egy tányérnyi...
Ma nálunk hideg volt,barátságtalanul hideg,és felhős is,hózáport is jósoltak,az szerencsére elmaradt.
Margitka!
Jaj a répatorta,tudod ,hogy mindig ezt sütöm azóta is,ha répatortát szeretnék?Ez bevált,és finom is.
Ilona!
Milyen szerencse,hogy nyugodt szívvel hagyhatják a kisfiút Nálatok,nagy segítség ez!
Most én el is köszönök,alvás okából kifolyólag!Kellemes estét,szép álmokat!