Sziasztok!

Margitka!
Guszta lett a kevert diós sütid, jó sok tejszínnel de finom is lehet! A kenyérkéd nagyon szép lett kívül és belül is! Micsoda finom is lehet, én is nagyon régen sütöttem!
Van még kocsonya vagy elfogyott? Nálunk tegnap fogyott el a férjem megette vacsorára.
Ma nem főztem maradt levesünk meg kolbász is, tegnap sütöttem és az ettük meg másodiknak. Holnap gombaleves lesz meg lehet hogy fánk készül.
Ma már nem fáj annyira a nyakam, de tegnap még borzasztó volt. Sokat maszíroztam, ma már jobban tudok oldalra is nézni, nem fáj annyira. Nem is csináltam nagy munkát, csak a port töröltem le, meg a boltba mentünk kocsival.
Itt tegnapo esett az eső, utána jó nagy köd keletkezett a szomszédik alig lehetett látni.
Ancsa!
Én sem szeretek egyedül lenni itthon, nagyon megszoktuk egymást, pláne hogy már nyugdíjasok vagyunk. Mindenhová együtt megyünk.
A káposztás levesed finomnak néz ki, én még nem csináltam. A férjem osztálytalálkozójára csináltak de az babos káposztás volt. Nem tudom hogy kell csinélni, de már elkérem a receptjét attól a ki csinálta. Abban is volt füstölthús, csülök, meg hatalmas nagyszemű bab fekete és fehér színű. Azt meg csak a piacon lehet kapni, ami a boltban van az kisebb szemű.
Tervezem, már hogy csinálok, a férjemnek is nagyon ízlett.
Biztos finom lesz a sütid amit majd tervezel sütni.
Hát a fiatalokon én is fel vagyok háborodva. Borzasztó a viselkedésük, cigiznek, isznak, na meg talán jön a kábítószer is. Nem tudom hová fog fejlődni ez! Aztán amit a tv-ben is mutogatnak, ezek az éden kertek, hol vannak ezeknek a lányoknak a szülei! Vagy büszkék rá, hogy a kis csemete hogyan mutogatja magát? Engem borzasztóan felháborít, hogy ennyire butítják a népet!
Lia!
Jót sétáltunk jól esett most. Nem régen értünk haza, miost már valamit szeretnék enni. Keveset ebédeltem, délben csak egy kis levest ettem nem kellett több.
Ma még pudingot igértem, hogy főzök, de abból már csak holnap lesz valami.