Válasz: Vendégségben Ilonánál
Szia itt is Margitka!
Köszönöm, hogy már fel is tetted a recepteket.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Szia itt is Margitka!
Köszönöm, hogy már fel is tetted a recepteket.
Jó hogy itt vannak a receptjeid egy helyen!
Sziasztok!
Szelfisztem egyet, a hajamból levágtam így sikerült. Csak túl közel tettem a telefont és kicsit homályos lett a kép.
Itt a következő! Csak sok a fény is, besüt a nap, ha leengedtem a redőnyt akkor sem volt jó.

Ilona!
De csini vagy! Jó lett a hajad! Ügyesen megcsináltad a hajadat! Na és még tudtál szelfizni is! 
Ilona.
Csinos vagy,egész más a frizurád mint eddig,jól látom?
Margitka! Lia!
Köszönöm! Igen más a frizurám mert már nagyon megnőtt a hajam. A fodrászom elutazott, így nekem kellett valamit kezdeni vele. Már máskor is volt hogy én vágtam le magamnak. Hát így sikerült, utána becsavartam, ezért még rövidebbnek látszik. Már hagyom most, majd ha megyünk a gyerekekhez akkor megyek fodrászhoz. Addig kibírom.
Zserbó
Hozzávalók: 35 dkg liszt, 25 dkg Ráma, 10 dkg kristálycukor,2 dkg élesztő, fél csomag sütőpor, 1 tojás,
2 evőkanál tej.
Töltelék: 35 dkg dió, 35 dkg cukor összekeverve. lekvár a lapok kenéséhez.
Tetejére: Csokimáz
Az élesztőt 2 kanál langyon tejben elkeverjük. Majd a többi hozzávalókkal tésztát gyúrunk. Három részre osztjuk. Nyujtás után a tésztát először megkenjük baracklekvárral / lehet más lekvárral is/, majd megszórjuk a cukros- dió keverékével, erre a következő tészta, szintén szórjuk, majd a harmadik lap. Ennek a tetejét megszurkáljuk, a felesleges gőz sütés közben távozzon. Állni hagyjuk 1 órát, majd megsütjük. A tetejét csokival húzzuk be.
Ilona!
Bátor vagy, hogy így neki mersz állni a saját hajad vágásához... Én még akkor is mindig izgulok, amikor a fiúkat nyírom.. ![]()
Hú de guszta a zserbód!... Már nálunk is nagyon régen volt... egész megkívántam! ![]()

Kedves Ilona!
Nagyon,sok,boldog születésnapot kívánok Neked,erőben,egészségben.
Ilona!
Sok sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok szeretteid körében még nagyon sokáig! 
Isten éltesen! 
Icukám!
Születésnapod alkalmából nagyon sok szeretettel köszöntelek,nagyon sok boldog évet kívánok.

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál