Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, hozom a délutánit! Itt esik a hó, szép nagy hópelyhek!
Nagyon guszta lett a kocsonya, váljék egészségetekre!
Tarhonya levest főztem mára és megettük az utolsó paprikát is. Még két tányér kocsonya van, holnap másodikat kell majd főznöm.
Tegnap nagyon megjártam, még ma sem vagyok jól. Porszívóztam és az ágy alatt is betoltam, de olyan rosszul sikerült lehajolni, hogy benézzek az ágy alá, hogy a nyakamat nem tudtam balra fordítani. Borzasztóan fájt a koponya tövében, jól maszíroztam, de nem jött helyre. Nyomkodtam egy pontot akkor jobb volt. Kicsit könnyebb volt, de alig aludtam. Még mindig nem az igazi, nem tudom fordítani. Van nyakisérvem, vagy biztosan becsípett egy ideget. Egyszer volt már ilyen, de az nagyon soáig tartott.
Remélem ez hamarább rendbe fog jönni.
Papa már a következő dalokat nézegette, hogy legközelebb mit fognak tanulni.Feladta a kottázást is, egy kicsit erősebben mint az iskolában tanulják, de nem gond már felmondta papinak! Nagyon örülnek a szülők is, hogy most ennyire akarta a gyerek a zenei tanulást. Ahogy nőnek jobb és több a kitartás is.
Ancsa!
Nagyon guszta fánkokat készítettél! Már itt a szezonja annak is. Most már én is nézegetem mikor lehet megiont venni iyen tyúkokat. A hűtőben is fér már, mert fogyóban van benne a hús.
Igen, mondtákis a szülők, hogy ettől szebb ajáéndékot nem adhatott volna!
Lia!
Igen nagyon ügyesek, de a Te unokád is! Ennek lehet nagyon örülni, mikor ezt látjuk!
Itt szép nagy pelyhekben esik a hó és nagyon hideg lett!