Válasz: Társalgás
Hahó mindenkinek!
Mi is jól aludtunk éjjel,de reggel 6 fele már Bitta nem bírt magával és hol rám,hol Lacira ugrált és dögönyözött minket,úgyhogy fel is keltünk hamarosan.Jó hideg van ma is,bár a nap most kisütött,0 és 2 fok közt mondja az időjós...Én nekifogtam borsólevest főzni ,egy kis csirkehátra,mert másodiknk van,süti is csak leves kellett..Laci a szokásos dolgát,széthasogatott pár görcsös fatuskót ékkel,csak úgy pihenésképpen...Közben megreggeliebédeztünk,mert már 11 is elmúlt, mire odajutottunk,hogy együnk.
Most már mindennel végeztünk,kávét is ittunk,Frei féle mogyorós kávét főztem,azt szürcsöltük el.Nem várunk mára senkit és mi sem megyünk sehova a mai a pihenésé,jövő héten minden napra munkám van,legközelebb jövő vasárnap leszek szabad.A hó is elolvadt mindenhol mára,bár rémísztgetnek a jövő hétre megint a téllel...de hát most van ideje ,mikor ha nem januárban?A kertben viszont a hó alól kibújtak a jácintok...olyan kis drágák,több színű hagymám is van,remélem idén is kibújnak,tavaly is olyan kis szépek voltak,hacsak Piszke ki nem kapirgálja őket megint...bár a télen jóformán ki sem dugta az orrát,olyan fázós hogy csak na!
Ja a sütiből hozok egy szeletet...