Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Feltöltött az elem, így tudtam képet készíteni és hozok a sütimből én is.
Margitka! Nagyon guszta az almásod, vettem belőle! Köszi!
Ancsa! Bekukkantok a konyhádba túróst enni mert nagyon szeretem!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok!
Feltöltött az elem, így tudtam képet készíteni és hozok a sütimből én is.
Margitka! Nagyon guszta az almásod, vettem belőle! Köszi!
Ancsa! Bekukkantok a konyhádba túróst enni mert nagyon szeretem!
Ilona!
Köszi a kóstolót! Jó párosítás a kettő süti!
... A krémest is imádom, a zserbó is nagyon finom tud lenni, ez a férjem egyik nagy kedvence... már én is elég régen csináltam... pedig fogyna rendesen itt is... 
Nekem is van itthon túró, de azzal már nem volt kedvem foglalkozni... most elég volt az almás... este pedig, mint mindig már csak gyümölcsöt ettünk. 
Most már én el is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Icus,
Nekem nagyon bejött A fehérkirályné, szinte egy ültőhelyemben végignéztem a 10 részt.
A Tudorok nagyon sok részes, talán 38, ugye Margitka?
De azt sem untam egy percig sem!
Csak Az uralkodónő...nekem abba tört bele a bicskám. A történet nagyjából Stuart Mária élete, de teljesen modern fölfogásban, mai zenével, stílussal - nekem hiteltelen a színészi játék is.
Próbáltam megkeresni a neten egy valódi filmet Stuart Máriáról, mégpedig a Mária, a skótok királynőjét.
Volt már a tv-ben, de régen, jó lett volna most ismét megnézni, de nem találtam a neten.
Helyette újra néztem A másik Boleyn-lányt, mintha erről is beszéltünk volna már régebben.
Úgy elrepült ez a nap, hogy ihaj! Ebéd után próbáltam ugye filmet nézni, később a régi kirándulós képeim közt keresgéltem, alaposan bele is merültem:)
Az ebédre nem sok gondom volt, mert tegnapról maradt meggyszósz és leves bőven, csináltam törtkrumplit és néhány szelet rántott karajt, ebből pedig holnapra is maradt...
A sütis képeket nézegetve rettentően megkívántam egy kis édességet délután, így ettem egy müzliszeletet, később még egyet:)
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!

Sziasztok! Egy új hét kezdődött el. Szép napot kívánok a hét első reggelén! 
Most is ködös a reggelünk, nem régen egy picit csepergett is az eső... ezt látom, has kinézek... De jobb idő várható, ha igaz... Mindenesetre én már be is pakoltam a mosógépembe, mielőtt lejöttem, és szépen dolgozik a gép. 
A teraszra mindenképpen ki tudok teregetni majd, ott jól jár a levegő!
Ma főzni nem kel, maradt ebédünk bőven, almás süti is van nassolni... ![]()
Kati!
Mi szépen haladunk a sorozattal, már a 3. évad 11. része következik ma... Utánakerestem a neten a "Mária, a skótok királynője" filmnek... Csak egy helyen találtam meg: http://www.hotdog.hu/ingyenmozi/drama/m … ynoje-1971
Természetesen, ha a videóra rákattintasz, először 1-2 reklám bejön, amit be kell csukni, de utána szépen megy a film. Én kipróbáltam! ![]()
Most pedig igyunk kávét, már érzem itt is az illatát! 

Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is mindenkinek.
Újra kezdődik a munka,nem tudom mi vár bent,remélem már levonulóban a járvány.
Gyorsan eltelt az egy hét,sikerült mindent rendben átköltöztetni,nem volt könnyű,szerencsére nem kellett messzire vinni,csak az a sok ki-bepakolás.1 nap jutott a kirándulásra is,egy gyönyörű szép parkban voltunk,most is nagyon szép de nyáron csodás lehet.Sokkal előrébb van a természet,a nárciszok és a krokkuszok már gyönyörűen virágoznak.
Margitka!
Tegnap nagyjából visszaolvastam,látom ha lassan is de már meggyógyultatok.Jól végigment nálatok is az egész családon.Finomság is készült tegnap,mi a barátnőméknél ebédeltünk,így nem kellett főznöm.Tegnap én is mostam,majd lehet vasalni egyik nap.
Kati!
Nagy filmnézésben vagyok,ha annak idején így tanították volna,talán még élveztük is volna a történelmet.Nem azt a sok száraz anyag amivel tömték a fejünket.
Ilona!
A krémesed isteni,most jól jönne egy szeletke.Jól vannak az unokák,meggyógyult mindenki?
Klári!Ancsa!
Nagy puszi nektek is.
Szia Lia!
Én közben már kiteregettem, de csak a teraszra mertem, mert még eléggé nyirkos a levegő... de legalább friss illata lesz a ruháknak... Majd meglátom, hogy meddig lesz érdemes kint hagyni....
Persze anyukámmal is beszélgettem ma reggel, és most már a konyhában is elrámoltam a reggeli után... most jöttem csak vissza a géphez...
Örülök, hogy sikerült elintézni kint, amit akartatok, biztos jobb lesz majd ott a gyerekeknek... gondolom, hogy Nekik is tetszik az új hely, ugye! ![]()
Azért az jó, hogy még a sok munka ellenére legalább egy szép kiránduláson is részt vehettetek... remélem, hogy fotók is készültek! Itt nálunk még nincsen nyoma semmilyen virágnak sem, szép lehetett a koraiak virítása ott! 
Neked is elkezdődik az itthoni munka... nem sok időd maradt az utazás kipihenésére... még szerencse, hogy a barátnődék meghívtak tegnapra. Legalább kellemesen telt itthon a vasárnapotok.. Biztos sok mesélni valótok volt egymásnak. 
Akkor mára már sok erőt, és kitartás a dolgozóban! Szorítok, hogy ne legyenek túl sokan! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Szomrú az idő, ködös volt a reggel, már most kezd egy kicsit tisztulni. Hoztam ezt szép virágot hogy szebb és vidámabb napunk legyen!

Margitka! Én most kezdtem hozzá az étkező és egyik szoba ablak tisztításához. Már annyira csúnya, homályos, nem bírom nézni. Nem kell főzni nyugodtan dolgozhatok.
Lia! Gyönyörű napokon vagytok túl, együtt volt a család, mégha munkával is kellett eltölteni a többi időt. Nagy segítség volt ez a gyerekeknek hogy ott voltatok és tudtatok segíteni. Csak ámulok, hogy ott már milyen szépen nyílnak a virágok, hisz ott hidegebbek szoktak lenni? Remélem ma nyugisabb napod lesz. Köszi mindenki jól van,. Sikerült feltelepíteni, örülök neki, és köszi mégegyszer.
Katika! Nekem is tetszett a Fehér királynő c. film, 10 részt néztem meg, alig tudtam abbahagyni. A tudorok egy kicsit nem tudnak lekötni, ebből a 6.-dik résznél tartok.
Sziasztok kedveseim!
Délelőtt házon kívül voltam, most ebéd utáni szieszta alatt lenne időm filmezni.
Margitkám,
millió puszi, hogy megkerested nekem a filmet, én nem találtam olyat, amit meg is lehet nyitni.
Bár még a linket sem...
Látom, hogy a film, de rajta van egy ablak, szürke alapon ilyesmi szöveggel: System Update
Flash Player is outdated
alatta pedig két választási lehetőség:
Update Details
Ezt az ablakot próbálom ki x-elni, de nem hagyja magát, biztosan választani kellene valamelyik felkínált lehetőségből....szerinted mit csináljak vele?
Ismételt próbálkozás után most ez van kiírva egy új ablakban:
Plug-in Error
Unable to activate flash plugin.
Please re-install
it.
És alatta egy keretben: install
Valamit telepíteni kellene.
Szia Ilona!
Csodás csokorral jöttél, a látvány is jobb kedvre derít minket! Köszi! ![]()
Sajnos itt sem javult sokat a helyzet, ami az időjárást illeti... igaz, hogy már + 5 fok van, és a nap is próbálkozott, persze nem sok sikerrel, de egy picit megmutatja magánt néha... legalább a köd nagy része eltűnt... Mindenesetre a ruhákat még hagytam kint szellőzni... Az illatuk máris jobb!... De úgy láttam, hogy most már jobb, ha behordom, és az emeleten kiteregetem.... Ja és hangos csivitelésben vannak odakint a kismadarak!.. ez is jelzi a tavaszvárást, és ha lassan is de csak közeledik... 
Ügyes vagy, ha belekezdtél az ablakok tisztításához... Itt ez most nem lenne még célszerű... De a konyhaszekrény rámolása aktuális lett... el is kezdtem délelőtt... Szépen haladok is.. de most ebéd után már jól esett egy kis szünet... A munka megvár, a pihenőt követően folytatom majd...
Neked is jó szorgoskodást! .... 
Szia Kati!
Ha nem tudod megnyitni a videót, akkor biztosan nem elegek a programjaid, frissíteni kellene hozzá.... Esetleg próbáld meg másik böngészővel.... 
Ha ilyen problémáim akadnak, én mindig megvárom a fiamat, Ő szokta ezeket a gépemen elvégezni... szerintem is frissíteni, illetve telepítened kellene...
Köszönöm szépen Margitkám,
próbáltam telepíteni, ill. rákattintottam az "Install"-ra...de sajnos nem jutottam egyről a kettőre.
Kár, mert láttam, hogy nagyon sok nekem való film lenne a hotdog-on. És képzeld, hogy még regisztráltam is az oldalon, gondoltam, hogy hátha amiatt nem boldogulok...
De hogy ott miket kérdeznek!!!???
Ez egy fiataloknak való oldal, kérdezi, hogy milyen suliba járok, mi a kedvenc tantárgyam, zeném,stb. , de szerencsére ezek nem a kötelezően kitöltendő rovatok...
És pillanatokon belül egy kisfiú és egy kislány már "követőm" is lett:)))
Azt hiszem, legjobb lesz nekem onnan távozni...ugye neked sem kellett regisztrálnod magad?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás