Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a fiam nevében a születésnapi köszöntést!
Margitka!
Nálatok akkor jó hideg lett reggelre! Én nem néztem, meg sem kérdeztem a férjemet mennyit mutatott a hőmérő! Itt is hideg volt és továbbra is hideg szél fúj még most is.
Mi tegnap délután 4 órára a barátnőmhöz mentünk át és este hétre értünk haza. Még mindig nem beszéltük ki magunkat, jól elbeszélgettünk megint. Én nem sokat aludtam az éjjel, gyógyszert is vettem be, hogy tudjak már valamit pihenni.
A torta különösen a gyümölcsös gyorsan készült, és fél liter tejből, pudingból készült a krém. Jó sok lett, elég lett volna 3 dl tej is, mert rákerült a barack és így kevesebb zselét tudtam ráönteni. De a receptje fél litert ír, 29 cm átmérőjű a torta. Sok rá a krém, kevés a zselé! Majd máskor így csinálom, de finom lett így is.
A tegapi ruhám is megfagyott a teraszon, meg a mai is amit mosott a gép.
Akkor tegnap a fiadnak is volt sok mesélni valója! Azért jó, hogy otthonról lehet dolgozni, szereti hogy otthon lehet?
Ügyesen bevásároltatok, és szép húsokat tudtatok vásárolni tegnap!
Jó, hogy délután tudtál egy kicsit pihenni! én rámoltam, ma csak palacsintát sütöttem ebédre levesünk volt még.
Lia!
Akkor jó sétát és vendégeskedést délutánra! Finomat főztél ebédre! Egy kicsit azért lehet pihenni ha egész héten otthon leszel.
Ancsa!
Te is sok munkát végeztél el ma és milyen finomakat készítettél! Guszta lett a rétesed biztosan finom is. Jóllátom almásat csináltál?
Nekem is szomrú emlékem van kárácsonyhoz a mamám akkor halt meg, és valahogy nagyon megéreztem. Szilvezter előtti nap volt a temetés, nekünk meg menni kellett szilveszterezni mert a férjemék zenéltek a Palota szállóban. Hát nagyon szomoró szilveszterem volt!
Ha nehéz is emlékezzünk a szép boldog napokra még éltek és nyugodjanak békében!
Hoztam kóstolót túrós, mákos nutellás, lekváros palacsinta, de nem töltötem meg mindet, majd ha csak ez elfogy.