Válasz: Társalgás
Margitka.
Most kb.2 méter magas amit ültettek. Tettek mellé léceket amihez kikötötték, meg műanyag csövet a gyökeréhez ahol lehet locsolni.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,076 2,077 2,078 2,079 2,080 … 2,602 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Most kb.2 méter magas amit ültettek. Tettek mellé léceket amihez kikötötték, meg műanyag csövet a gyökeréhez ahol lehet locsolni.
Lia!
Akkor az már most szép magas!
... Milyen magasra nőhet majd? Ezt tudjátok?
Én most már elköszönök mára. Ma is szeretnénk valamilyen filmet megnézni még a fürdés után. A vacsorán túl vagyunk, és már utána gyümölcsöt is ettünk, narancsot, mandarint és almát. ![]()
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lia!
Látom, hogy majdnem egyszerre írtunk... megelőztél az írással, pedig fotót is tettél be! ! 
Nagyon hangulatos a képen ez a fa! Tetszik! ![]()
Milyen jó, hogy kísérőtök is volt Zsombor személyében! 
Akkor biztos jól fogtok aludni a séta után. Kellemes pihenést!

Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon kellemes, nyugodt a mai napja is! 
Este a fürdés után még a férjem nézte a tévét egy ideig, én meg nagyon hamar elaludtam, így a közös filmnézés elmaradt...
Éjjel most is jól aludtunk... persze 2 rövid megébredés azért megint volt... ![]()
Reggel meg ismét fél 6-kor keltünk, mint általában....
Most 4 fokkal indul a reggel, mint tegnap, és 10 fokot jeleznek mára... csapadék már jelezve mégpedig 2 mm... De már most is esik az eső...
Mára maradt bableves bőven, palacsintát sütök még ebédre. ![]()
A kávénkat is megittuk már a férjemmel is együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.

Szervusztok a dolgozdából!
Kávé szünetet tartok,gondoltam addig beköszönök.
Nincs túl sok dolgom,csak fel kellett frissítem az irodákat, mivel szabin voltak,nem járt itt senki,de hétfőn kezdenek.
A henteshez jött köröm, Laci szaladt venni,úgyhogy ma fő is a kocsonya ha hazaérek .Almás pite is lesz,jó savanyú az alma,amit vettem...pfff..Tegnap két narancsot is vettem,piros belűt, annyira finom volt,ma ismétlés lesz,egyenesen a boltba megyek innen.
Lassan szedelőzködök is,az eső csendesen csepereg,szerencsére Bolt-al megyek haza,a főnököm fizeti nekem ide és haza is.Evekig jártam ki gyalog ide a senki földjére a körgyűrűre, elértem,hogy taxival járhatok.
Szia Ancsa!
Finom kávét hoztál sütikkel. ![]()
Az jó, ha nincs sok dolgod. Aztán még taxival haza is visznek, ez azért már elfogadható...
Akkor jó kocsonyafőzést, és sütögetést! A gyümölcs fogyasztása pedig nagyon fontos! Nekünk is van itthon alma, mandarin és narancs, meg banán is.
Én most értem haza a Tesco-ból... Elfogyott a sárgarépa, bár van fagyasztott is, de azt csak akkor használom, ha olyan idő van, hogy nem akarok kilépni sem a házból. De most szerencsére elállt az eső.
Mi megvárjuk a hűvösebb időt, még olyan nagyon nem kívánok húst enni, kicsit talán sok is volt eddig...
Most pici pihenő, és utána bekeverem a palacsintának a tésztáját.. mert ma csak azt kell készíteni. A férjem rakottat akar... akkor meg is csinálja majd. 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Leszedtük a fenyőfáról a díszeket, a kinti világítást is eltettük.
Ma ebédre vagyunk hivatalosak a menyem szüleihez.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, már megittuk a másodikat is.
Itt szemerkél az eső, szinte egész nap.
Amcsa.
Sikeres kocsonyafőzést.

Hahó megint én!
Kisütött a nap!
Fő a kocsonya és sülnek a kakaós cukros kiflik,végül az lett,mert az applikációban a saját címem adtam meg és hazahozott a taxi,pedig ki akartam szállni a közeli boltnál,már mindegy volt nem állítottam meg,úgyhogy nem sikerült vegyek még almát,ez meg kevés ami van...na annyi baj legyen,majd veszünk a Pennyben,ott olcsóbb is.
Szerintem jó kell legyen ez a kocsonya is,mert a körmök úgy voltak hogy egy kis csülök darab is volt hozzájuk,Laci szét is vagdosta mire jöttem,így három kis csülök és hat fél köröm került a kocsonyába.
Délután leszedtük mi is a fát,bedobozoltuk a díszeket ,felkerültek a padlásra.A beharangozott éjszakai -12 fok már enyhült -5 re...remélem addig kitart a hideg míg a kocsonya.Nehogy megint megromoljon !
Közben kisültek a kiflijeim is.
Sziasztok újra!
Lia!
Ma nálunk is leszedésre került a fenyőfa. Aztán rakott palacsinta készült. Most is nagyon finom lett... azért pár darabot meghagytunk, azt majd lekvárral és őrölt fahéjjal esszük meg. ![]()
Itt is egész nap esik az eső, csak akkor volt egy rövid szünet, míg bevásárolni voltunk.. ez jó is volt, mert gyalogosan mentünk...
Akkor Ti biztos finom kajákat kaptatok ebédre a vendégségben! 
Ancsa!
Micsoda finom linzeres képet hoztál! ![]()
Most irigykedek, mert itt bizony ma 1 pillanatra sem sütött ki a nap... 
Na akkor most jól sikerültek a kocsonyák, és ott még hideg is van hozzá, ami ugye kell is! A kiflikéid pedig nagyon guszták lettek., Szívesen megkóstolnék egyet belőlük. 
Margitka!
Be is vágtunk egyet,egyet Lacival,annyira finom lett,nem száraz,jó puha,rugalmas a tésztája és foszlós.
Közben leszűrtem a kocsonyákat,most nem hagytam a fazékban holnapig,mert Laci alig várja hogy lehessen enni végre!Szép tiszta lett és nem is zsíros,míg főtt közben folyton haboztam le,lassan főztem a legkisebb gázrózsán és azt is felesre vettem le.
Közben még a Kaufland katalógus is megjött és a Lidl is,van mit vásárolni,csak pénz legyen hozzá....
Lapok Previous 1 … 2,076 2,077 2,078 2,079 2,080 … 2,602 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás