Válasz: Társalgás
Este valamilyen filmet akar nézni a férjem... most válogat a kigyűjtött filmekből... Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,075 2,076 2,077 2,078 2,079 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Este valamilyen filmet akar nézni a férjem... most válogat a kigyűjtött filmekből... Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este korábban fürödtünk, mert a férjem még filmet akart nézni. Én vígjátékot kértem, nem szeretem a krimiket, főleg este nem is merném nézni, mert akkor biztos nem alszok jól utána. Végül ezt választotta: Közös többszörös. Nem volt rossz, de bevallom, hogy a port.hu értékelése után jobbra számítottam... Azért végignéztük...
Szerencsére jól aludtunk az éjszaka folyamán, hajnali 4-kor ébredtem meg egyszer,és reggel fél 6-kor ébredés is volt.
Most 4 fokkal indul a reggel, mint tegnap, és 10 fokot jeleznek mára is... csapadék nincs jelezve még...
Ma kell főzni levest, bableves lesz 2 napra... lecsós tarhonya pedig a második...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel is együtt.

Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig.
Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.
Végre eljött egy kis szabadság már nagyon kellett.
Tegnap is későn végeztünk.
Köszönöm az érdeklődést, mára lett jobb a karom, szerdán este nagyon fájt, nem tudtam emelni. A gyógyszer és a krém szerencsére hatott.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét.
Ismerős film címe, majd utána nézek. Ma nem kell főzzek, elmegyünk sétálni a férjemmel, a környékre nagyon kell mindkettőnknek.
Ancsa.
Érezzétek jól magatokat, bácsit sok szeretettel köszöntöm ezen a szép napon. Nagyon szép a palota udvara, kár lenne ha lefagynának a virágok de amilyen fordított az idő sajnos előfordulhat.
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét, mi mér a másodikat isszuk!
Tegnap háromszor ültem a gép mellé, de egyszer sem sikerült elküldeni amit írtam! Ugyanis vendégek jöttek, a volt menyem szülei jöttek az unokához. Jól elbeszélgettünk, jól esett Nekik hogy látták a gyereket. Karácsonykor voltak náluk ebéden, de még itt van a szünetben megint eljöttek.
Utána megint jöttek a barátaink erre jártak bejöttek. El is ment az egész délután estig elhúzódott.
GTegnap előtt meg délelőtt gyorsan megfőztem szép idő volt, elmentüönk kerékpározni. Már volt öt óra mikor hazaértünk ettünk és megbeszéltük csak bemegyünk a MédiaMark-ba megnéztük a porszívókat és a páraelszívót. Hát nem jutottunk eklőbbre, nem tetszettek amik voltak, a páraelszívóban volt hérom darab és mind beépített, ami nekünk nem jó. Egyébként sem tetszett. Mégis csak meg fogjuk rendelni, mert többet láttunk és szebbeket, jobbakat online rendeléssel. El is ment gyorsan a két nap.
Most fánkot készítek, meg egy gyors tortát sütök a fiamnak, vagy mi visszük holnap haza a gyereket, vagy Ő jön haza érte. Majd még kiderül ma.
űLia!
Örülök, hogy jobban vagy mégis csak hasznélt a kenőcs és gyógyszer. Hű de sok szépeket mesélhettek a gyerekek, biztos izgalmas lehetett, hogy melegben voltak karácsonykor.
Jó sétát Nektek, mi is esténként megyünk mindig egy nagy kört. Most itt is szép az idő dolgozik is a gépem.
Ancsa!
Nagyon boldog szülinapot az ünnepeltnek és további jó egészséget! Szép kor és még agyilag is jól van!

Sziasztok!
Havas kávét hozok,ígérik nagyon a jövő hétre, már nem örülök neki,a kertben már kibújtak a jácintok..
Voltam ma a bácsinál,a tánc elmaradt,mert azt mondta biztos rámesne, én meg nem tudnék kimászni,elég kis tömzsi. De Stellat vittem neki,örült is,hogy ebéd után megissza.Csak bottal tud már járni, nehezen mozog,de vicces most is.
Szépséges idő volt,alig hiszem el,hogy a jövő héten úgy lehűl.
Nem kapok körmöt a henteseknél,többhöz is benéztem hazafelé,most mindenki kocsonyát akár főzni..
Megvettem a patikában a fertőtlenítőt és a hintőport Bittának,hazaérve kezeltem a sebét,remélem most már nem vakarja el.Főztem egy kis karfiol,brokkoli levest vegyesen,és még van káposztás kocka,ez mára elég. Almát és narancsot is vettem. Lehet ezzel az almával mellényúltam és savanyú lesz,de akkor holnap almáspiteként végzi...
De csak ha hazaértem a munkából.
Még nem gyújtottunk be,20 fok van benn,nemrég csuktuk be, a bejárati ajtót, sütött a nap,szabályosan meleg volt..
Sziasztok újra! 
Akkor megkezdhetted a várva vár szabadságodat! 
Jó hírrel jöttél, de azért vigyázz még a válladra! ... Már nem is kellett ma gyógyszer, vagy kenőcs rá? 
Na és hogy sikerült a séta délelőtt? Jó hosszú volt? ... Mert az idő ma itt legalábbis nálunk igazán kellemes, a friss levegő pedig kell is! .. Én csak a fiamhoz sétáltam át párszor, mivel jó kis járda van végig, de ez elég rövid... ezért többször is megismételtem... Boltba ma nem mentünk, mert mindig meglátok valami, ha túl rövid listával indulok... jobb odafigyelni már a költésekre...
Ilona!
Már megint de szépséges képet találtál nekünk! 
Akkor tegnap kivendégeskedtétek magatokat. De elhiszem, hogy örültek az unokának a szülők, hiszen ritkán láthatják...
Biztos hasznos lesz a páraelszívó! Gondolom most már az ünnepek után gyorsabban ki is szállítják majd. ![]()
Én ma a bableves után inkább sajtos gofrikat sütöttem... Örültek is neki a fiam és a férjem is. ![]()
A fánkok biztos finomak lettek! Na és a torta is elkészült már, ugye? Milyen lett? 
Ancsa!
Látom közben Te is megjöttél! Hangulatos képen hoztad a kávét. ![]()
Így már jobb is ha elmaradt a tánc.. de a sörnek csak örült a bácsika! 
Biztos jön a hideg, mindennap mondogatják, akkor mi is megfőzzük a kocsonyahúst, nekünk már a fagyóban van a hozzávaló.
Itt is szép volt ma az idő, de már újra borúsodik...
Lányok,egy ideje töröm a fejem egy légkeveréses, olaj nélküli sütőn.Nem tudom eldönteni vegyek e vagy sem,egyesek nagyon dícsérik,mások azt mondják más az íze az ételeknek.Nektek van?És ha igen akkor szeretitek?Érdemes bele fektetni?Félek nem tudom kihasználni,viszont ahogy láttam még kenyeret is lehet sütni benne...Mondjatok véleményt!
Ilyesmit néztem ki...

Tetszik hogy üveg a kosara és látom az ételt miközben készül...
Ancsa!
Nekünk volt olaj nélküli fritőz sütőnk... Én nem szerettem, nagyon hosszú idő alatt sült ki benne a hasábburgonya, kb. 40 perc alatt egy tányérral..... nem is használtuk sokáig... már ki is dobtuk... 
Viszont ezeket az újakat már nem ismerem. 
Itt vagyok én is. Na azért nem hagynak békén, csak be kellett mennem a rendelőbe nehogy elfelejtesem hogy merre van.
Ilona.
Jó is néha egy kicsit össze jönni, beszélgetni, úgy is rohannak a napok. Nekünk sincs beépített elszívónk, ki van vezetve az oldal falon. Lehet jobban jártok ha rendeltek, több féle, tipus van, utána tudtok olvasni.
Lassan jön a fánk szezon.
Margitka.
Ma már nem vettem be semmit, kenegetem, fáj egy kicsit, de nem vészes.
Voltunk sétálni, gyönyörű idő volt szinte melegünk volt. Jó nagy kört csináltunk, jól esett az ebéd. Utána pihentünk egy kicsit. Végre elültették a fát az utcán amit kértünk, gömb kőris. Remélem szépen megmarad.
Ancsa.
Örülök hogy sikerült a köszöntő a bácsinál.
A kinti menyemék vettek most karácsonykor, abban sütötték a húst. Olyan mint ha a sütőben sütnéd a panírozott húst, más az íze. Szemeztem vele én is, de lebeszéltem magam róla. A sütit és kenyeret nehezen képzelem el hogy sül meg benne és mekkora, én maradnék a sütőnél.
Ó,köszi,valahogy így érzem én is,már tavaly meg azelőtt is kacérkodtam vele,de valahogy mindig sikerült lebeszélni magam róla,jó hogy több véleményt is kikértem,és így döntöttem,hogy meg vagyok nélküle!
Ancsa.
Forró levegős elven működik, a sütőd is lehet légkeveréses, sőt nagyobb kapacitású is. Abba 1 vagy 2 tepsi sütit, egy nagyobb kenyeret be tudsz tenni sülni. Ebbe szerintem 6 db muffin férne bele egyszerre.
Lia!
Kiderült, hogy nélkülözhetetlen vagy. Aztán az is, hogy még ilyenkor is lehet számítani Rád... De ettől függetlenül, ha szabadságon vagy, lehetnének figyelmesebbek is Veled szemben. 
Örülök, hogy javulsz, holnapra már talán teljesen rendbe is lesz a vállad! Váljék egészségetekre a nagy séta! 
Biztos szép lesz a gömb kőris az utcán. Most milyen magas? 
Lapok Previous 1 … 2,075 2,076 2,077 2,078 2,079 … 2,587 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás