Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon ügyesek vagytok, ha már a kinti díszek le lettek szedve. Én majd ha egyedül leszünk akkor leszedjük még világít kint minden estére. Vízkeresztig szokott lenni minden kint.
A fiad házát szép napon avattátok fel, jobbkor nem is lehetett volna! Akkor Ő is még mindig nem tudta átpakolni a dolgait, ez nem egyszerű! A fiaink is még mindig találnak itthon olyan dolgokat amiket elvisznek haza. Laci fiam most is vitt a dolgai közül egy párat, amit most talált meg. Pedig mondtuk Neki, de megfeledkezett róla.
Hortobágyi palacsinta, a férjem készítette ebédre összepakolt mindent és megmelegítette, mert közben kerestek. Most hoztam megint, amit én tálaltam fel Neki vacsorára. Ez tejfölös mártással van készítve, amit Ő szeret a gyerekek inkább rántva eszik franciasalátával. Így eltettem neki is egy pár darabot a többit rántottam. Persze szereti azt a fajtát is.
Egészségetekre, mi is most ettünk.
Nekem még két palacsinta van, meg egy kis oldalas. Holnapra paradicsomleves lesz meg valamilyen tészta itt is. Itt is elég volt a hósból.
Az jó, hogy otthonról dolgozhatnak a fiadék!
Ancsa!
Én is megállapítottam, hogy Te egyre fiatalabb vagy! Szinte ki vagy virulva! Kívánom, hogy tartson örökké!